- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz
szajmon101 #30322 üzenetére
Plusz az eddig javasoltak mellett Lenovo Y570-es sorozat is jó lehet neked (200 felett kicsivel).
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
szajmon101 #30325 üzenetére
Igen, szerintem az is jó döntés lehet, de én nem ismerem őket...de azt tudom, hogy nagyon sokan "istenítik" őket, így szerintem az is jó döntés lehet, de ezzel én megvárnék egy igazi hozzáértőt.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Az 1 TB-os SSD - amennyiben lehetne kapni - nagy valószínűséggel több lenne magában, mint 270.000 Ft...Amennyiben a HDD-re gondoltál, az nem olyan vészes, azt bármikor tudod cserélni, az SSD (a HDD mellé) kérdés csak azért fontos, mert a van olyan, amibe a HDD mellé befér egy SSD. (Tehát 2 hely van.)
Amennyiben fontos, hogy a játék megfelelően fusson, ott az Asus G53, ami egy kimondott játékos gép, de megfelelő tartalommal is bír. Ha inkább az elegáns megjelenés, akkor ott a tesója, az N53, ami csekélyebb játékos képességekkel rendelkezik, cserében kapott egy fém borítást, és bitangabb belsőt, habár a kijelző felbontása is karcsúbb. Valahol félúton van a kettő között a HP ProBook-ja, az N53-nál magasabb felbontású kijelzővel, viszont kicsit gyengébb processzorral, de szintén fém fedlappal és egy közepes játékos VGA-val. Ott van ugye a nemrég kijött Asus N55 is, amit a PH épp a napokban tesztelt, nekem a fedlap nagyon nem gyere be 270K-ért, de ízlés kérdése, azonban korrekt hardvert, tartalmaz, és talán ez a tökéletes középút a multimédia-játék között.
Én ezekből válogatnék. Mint írtam, nem vagyok egy nagy notimágus, de mostanában elég sokat nézelődtem gépek után, és olvasgattam a teszteket. Mindegyik gép több féle felszereltséggel kapható, ezeket lehet még olcsóbbá tenni, vagy drágítani, ezek amiket linkeltem fedik le a 270K körüli árat. Ami nem azt jelenti, hogy ezek a konkrét típusok a legjobbak - mert lehet, hogy szívesen fizetnél +5-10K-t egy nagyobb HDD-ért, de szívesen lemondanál a 8 Gb ramról, ha olcsóbb lenne - viszont kiindulásnak jó.
Szóba jöhet még az Acer G szériája, de ott nekem az 1 év gari nem fekszik, bár mostanában van, hogy kitolják a garanciát. Nekem ezek a szimpatikusak, persze lehet, hogy másnak egy Dell vagy egy Toshiba modell tűnik nyerőnek. Én ezekből választanék...
-
t1
veterán
válasz
Ha lenne benne 1TB SSD akkor az nagyon drága lenne
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
szajmon101 #30320 üzenetére
Nem vagyok egy nagy notimágus, de egy pár dolgot tisztázni kellene:
1. Mekkora méretben gondolkozol? Minél kisebb annál jobb, esetleg legyen valami nagy masina? Vagy amolyan átlagos 15,6?
2. Mire fogod használni? Csak internetre kell? Esetleg játszanál is rajta?
3. Milyen anyagból legyen? A műanyagot preferálod, vagy legyen inkább fém?
4. Mi az amire szükséged van? Legyen benne BD drive? Vagy kell hely az SSD-nek? Esetleg fontos valami más?
Egyelőre ennyi jutott eszembe...
Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Viccrovat
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Automata kávégépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest