- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Aktív témák
-
laccy88
senior tag
válasz
spidersoft #21565 üzenetére
a kékhalál téma jó ötlet, majd megkeresem. Köszi érte!
a windows-zal nem lesz gond, mert mikor megkaptam már ezt csinálta, és utána telepítettem újra. De már a telepítő is kínlódott ugyanígy.Nem tudom az mennyire egészséges, hogy alapból 192 ramot ismert fel. most kivettem belőle a pluszt, ami egy 128as, és most 128 van. szóval azt fel se ismerte rendesen.
-
laccy88
senior tag
válasz
spidersoft #21565 üzenetére
a kékhalál téma jó ötlet, majd megkeresem. Köszi érte!
a windows-zal nem lesz gond, mert mikor megkaptam már ezt csinálta, és utána telepítettem újra. De már a telepítő is kínlódott ugyanígy.Nem tudom az mennyire egészséges, hogy alapból 192 ramot ismert fel. most kivettem belőle a pluszt, ami egy 128as, és most 128 van. szóval azt fel se ismerte rendesen.
-
cigam
titán
válasz
spidersoft #21546 üzenetére
Azért egy atomon futo W7 alapján nem vonnék le messzemenő következtetéseket (nem véletlen, hogy atomos netbookokon a starter edition-t adják, de ez egy másik történet.
Nekem most egy CD1.6GHz-es T2050-es procis gépem van Intel GMA945-el, 2GB RAM-al, W7-el. Remekül futkorászik. Igaz játszani nem játszok, de mezei Internet/office alkalmazásokban nem érzem lassúnak. DVB-T tuneren keresztül TV-zni is lehet rajta. Szóval nem ma igép, de így is "álva hagyja" az atom-os procikat.Valóban nem lenne rossz, hogy 1 hétig próbálgatod otthon, és ha tetszik megveszed, ha nem, hát visszaadod.
Persze nem azt mondom hogy egy játékos szemszögéből teljesen jó a gma4500, és a youtube videót is példának hoztam, mert ott könnyen meg lehet találni/nézni, hogy mit tud egy adott kártya az adott játékkal. pl. Satracraft 2 gma4500-on
Érdemes megnézni a notebookcheck.net oldalán a benchmark listákat, ahol a mobil procik/vga-k vannak teljesítmény szerint rangsorolba, ill. 1-2 játékban nyújtott fps értéket is meg lehet nézni.
-
törölt tag
válasz
spidersoft #21535 üzenetére
"Valahol olvastam, hogy elég instabil a win7 x64"
Ez hülyeség. Semmi gond nincs vele... -
cigam
titán
válasz
spidersoft #21535 üzenetére
Ezt a lassítást nemértem. Feltételezésekre, és találgatásokra épül az elméleted.
nekem gyanúsan gyér mindenhez
(COD4 GMA4500-on különböző beállításokkal)
minimum beállítások mellett is, de egypár játék azért elmenjen rajta a pasziánsz is játék + a dx11-es überbrutálvalósághűbiszbasz is.Talán az 5145 nem marad el sokban az elvárásaidtól, Athlon M320-al, oprencer nélkül 145k
Asus K50AF, és a support oldalról letölthetőek hozzá XP-s driverek.Azért toronyóra láncal ne legyen hozzá? 120-150-től indul egy mezei fapados, de beválalható noti, ami még 3-4év múlva is gyűri az igát. Te meg gamer notit keresel ennyiért?
-
cigam
titán
válasz
spidersoft #21530 üzenetére
nem vagyok hajlandó elhinni
Nézd többet az X aktákat. Mulder falán van egy plakát
Én meg azt nem akarom elhinni, hogy miért akarsz olyan gépre XP-t tuszakolni, amin nem támogatott? Miért nem vesz az ismid olyan gépet amin támogatott?
Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest