Keresés

Aktív témák

• hegeanabol

aktív tag

válasz FRENK1988 #19386 üzenetére

Lényegében igen ez a nagy bajom .
    Hogy Ő azt mondta nekem (aki javította ) hogy ez a lap nem volt javítva ezért is ennyi az ára (meg beszélt ára amennyi) mivel NEM VOLT MÉG JAVÍTVA.
    Én meg meg kaptam hétfőn a notit postán...
    Jött is egy helybeli srác hogy vinné .
    különben elég kacifántos a story :)
    Javításra küldtem .(VGA hibával) nem tudja meg csinálni kell másik lapot szerezni .
    Oké nézzen körül és ha tudna szóljon mivel egy lány ismerősömé a noti meg kell kérdeznem h van .-e arra pénze . ok ok minden fasza 2-3 napig nem voltam neten mikor be jelentkeztem akkor meg azzal fogadott az úriember hogy ő meg vette a lapot . Működik most is ezt használja szóval 18 e jövök neki . :(( :((( :((( jó mi ? mikor nem is mondtam neki semmit ...
    finoman szólva kiakadtam ... erre nyitott egy topikot rólam . (név nélkül)
    ilyen szöveggel hogy a jóhiszeműség áldozata lett ....mivel ő jót akart és benne áll a pénze mondják meg a fórumozok h mit csináljon .Mivel a csajnak pénze erre nem volt ... ki találtuk h eladja a notit a srác . amit kap abból ki veszi a lap + javítás árát és a csajnak adok pénzt .
    Minden oké is volt semmi baj ... de eltelt kb 1 hónap és sehol semmi a csaj meg engem cseszegetett elég rendesen h kéne neki a pénz .
    KI FIZETTEM NEKI SAJÁT ZSEBBŐL h hagyjon már békén.
    És így benne állt a pénzem szám szerint több mind 30 e .
    Kellet volna nekem is ki találtunk egy cserét mivel pénzt már nem akartam ki adni rá .
    meg egyeztünk minden fasza.
    Postázza nekem múlthét SZERDÁN a laptopot .
    Péntek van és nem ért még ide ... telefon ,msn-en ,ph-n írtam neki minden hol hívtam nem jelenkezet vissza . Sehol pedig többször volt ph-n is . a Válasza (PHUPPER) jó mi :D Lényegtelen pénteken mikor amit kaptam azonosítót meg kérdeztem a postán h mi van vele és azt mondták nincsen ilyen csomag kicsit elszakadt a cérna de a srácot akkor se értem el .
    Ph-n irtam neki ha Hétfőre nem kapom meg a csomagot feljelentem mivel elegem van .
    Mikor msn-en elő került fel volt háborodva hogy mit képzelek én Ő róla . Korrekt ember állja a szavát stb stb .( jegyzem meg hogy a csomagon a feladási dátum 2010 .05 07 (péntek) hol ott ő már szerdán feladta nekem (2010 05 05 ) már itt el vesztette a szavát.
    És akkor most meg ez hogy ő nem forrasztotta a lapot . Mikor a vak is látja :(
    De ő szerinte én vagyok a Gyökér ... és a hozzá nem értő .
    És ő van fel háborodva .És megjegyezte hogy neki protekciója van valami ph-csávónál .
    Mind 1 tudom h ez nem a vita topik nem is vitázni szeretnék hanem azt h az egészet tudjátok elejétől a végéig . Itt van ez meg ott feljebb a kép .
    És akkor mondjátok meg a véleményetek .
    A slussz poén az h Hétfőn jött egy helybeli srác mind írtam kp meg vette volna 60 e
    és mivel nekem úgy adták h nincsen javítva én is ezt mondtam a srácnak . Mikor meg kérte h vegyem le a hátulját kicsit szembe baszta és mondta h ezek az FSC notik am is veszélyesek és mivel már volt javítva mind látszik is ne haragudjak de nem veszi meg.
    Nem elég hogy égett a pofám + el se vitte .
    Mind 1 nem akarok semmit csak az igazat.
    Én meg mondom azt se tartom kizártnak h ez az a lap amit küldtem neki csak meg javította :D és le akar húzni kicsit :( (mivel kértem tőle a régi rossz lapot azt mondta h már nincsen meg arra cserélte a NEM JAVÍTOTTAT meg kp ) ez is furcsa...
    nah bocsi az offért . kérlek ne töröljétek :R :R

• ro_bert17

őstag

válasz FRENK1988 #19384 üzenetére

Ha bios látja, akkor a telepítőnek is kell látnia. (természetesen korrekt sata illesztővel, esetleg ide módra állítva a többször leírt módszerrel)
    Hogy nincs benne vinyó, azt viccnek szántam. 0 km-es notinak ritkán van hibás vinyója.

• ro_bert17

őstag

válasz FRENK1988 #19381 üzenetére

A linkelt leírások alapján is mennie kell. Sima eredeti xp-be is lehet integrálni az ominózus illesztőt. De ide modra állítva is illene összejönnie, viszont utólag nem tanácsos illeszteni az achit. A w7-el meg tuti nem lehet gond, mert az már tartalmazza az illesztőt.
    Persze minden előfordulhat. Lehet nincs is vinyó a gépben. :)

• ro_bert17

őstag

válasz FRENK1988 #19379 üzenetére

Pediglen annak úgy mennie kell! Esetleg egy bios default.
    Az xp telepítőjébe nincs integrálva achi/sata illesztő. Ez okozza a BSOD-ket.
    Integráltatok illesztőt a telepítő lemezbe?
    Itt és itt találtok leírást. Ez utóbbi részletesebb.

• ro_bert17

őstag

válasz FRENK1988 #19366 üzenetére

Achi/sata illesztő integrálva van az xp telepítőjébe? Lehet hogy nincs. Azt kellene.
    (esetleg biosban ide módba kapcsolni a achi/sata módot)

Aktív témák

Hirdetés