- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
Aktív témák
-
@lbert
tag
válasz
ps_feri #5481 üzenetére
Húúúúúúúúú vaze! Millen gépet serváltál te?
Ehhez tényleg nincs magyar leírás!Bevallom Én hülye csak az acer 5520G kifejezésre kerestm rá. De látom hogy az általad említett gép az 5520 tipuson belül egy másik tipus, mert hogy van belőlük egy kazallal.
Sorry cimbi, ennek mellé nyúltam rendesen!
Most elvonulok egy sarokba és alaposan elszégyenlem magamat! -
válasz
ps_feri #5464 üzenetére
Javaslom az átmatricázást
sima, fájdalommentes, és a német bill. esetén nem sokat kell matricázni
Az yz a helyén van, az ékezetek 1része is megvan, csak lepattintós módszerrel át lehet rakni (ezzel nem árt vigyázni, én inkább cs matricáznék
Tényleg jó árban vannak, és szoktak is szállítani Mo.-ra
-
@lbert
tag
válasz
ps_feri #5464 üzenetére
Itt a link beraktam.
Egyébbként máskor csak katt a link gombra ott alul a hsz szerkesztőben, és oda másold be az url-t!Egyébbként valószínű lehet, magyar billentyűzetet kapni, mert nem hazai gyártású gépek, és mégis itt magyar billentyűzettel kerülnek forgalomba.
Hivatalos honlapon meg ne is keress magyar billentyűzetet!"Egyes modellekre nincs is magyar találat a Googliban.
Acer TravelMate 5520G-702G32Mi 829 EUR"
Egyébbiránt ez mi a jóisten?
Billentyűzetet meg szervíz oldalakon keress, de ha figyeled ezt e topicot, vannak akik ez ügyben segíteni tudnak.[ Módosította: Grafiqs ]
Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hardcore café
- Elektromos autók - motorok
- Synology NAS
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest