- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
iknight
senior tag
válasz
hernan.c #10506 üzenetére
De most nézem, hogy vagy én értettem félre valamit, vagy te irtad félre, mert a HP Compaq 6735b jobb a videókártya van. ATI Radeon™ HD 3200 az jobb mint a pavilonban a 9200-s envidia
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
Ha itt megnézed, a 6735 nek 98 helyen áll a paviloné peidg 141 helyen, szóval mindenképpen a 6735-t javasolnám, ha nem renew gép.
plusz a 4 órás akkuidő is mellette szól.
-
iknight
senior tag
válasz
hernan.c #10520 üzenetére
Igazából a pavilon sorozatot nem ismerem, nekem 2510p-s HP-m volt, illetve egyik ismerősömnek van egy régebbi nc7300 vagy valami ilyesmi. Neki már 2 éves az a laptop és sosem volt vele semmi baja, még az eredeti xp van rajta, nem kell újra telepiteni sem. A 2510p pár hónapig volt, de szintén nagyon jó és mmegbizható gép,3 év garanciával adta a Hp de talán émg garancia nélkül is megvenném mostár annyira jó kis gép volt. A pavilonokat csak láttam, de szerintem nem lehetnek rosszak ha a HP felteszi rá a logóját akkor nagy baj nem lehet
Szerintem a monitornál bőven elég az a felbontás is, és a jobb videókártya nagy előny lesz ha pl valami játékra vagy photoshoppra szottyan kedved. 2 év gari, nemtudom mennyi időre veszed, de szerintem ha 2 évet kibír a laptop akkor valószinűleg nem fog tönkremenni, avgyis 2 évig biztos van laptopod ha tönkre megy is. A pavilon az a multimédia sorozat, a sima sorszámozott modellek 2, 6, 8 ezres sorozat pedig a business kategória. Igazából szerintem sok külömsgé nincs a belsőt illetően, szerintem ugyan azokkból vannak. Tény viszont hogy a business laptopja drágábbak a HPnak mint a pavilon sorozat, ez lehet abból is hogy jobb minőségűek, és abból is hogy a két célközönségnek eltérőek az anyagi lehetőségei. De arra vigyázz, hogy ne renew legyen, mert 1 év garival lehet az, mert én még nem láttam hp-t 1 év garival. A renew megtudod mit jelent...
-
iknight
senior tag
válasz
hernan.c #10506 üzenetére
Igazából a videókártya filmezéshez egy alap is bőven elég, játékokhoz, grafikus alkalmazásokhoz kell erős videókártya. Igazából én 1600*1050 hasnzálom a notimat, de nem látok filmezés közben külömbséget az 1280*1024 asztali gép felbontásánál. A hd tévéknek sem sokkal nagyobb. Én az erősebb vga-t választanám, mert filmen kívül másra jobb.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro M4 16Gb 500Gb
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest