- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Muerte #26880 üzenetére
Összesen 15 csavar vagy annyi se. A saját HP notimat gond nélkül ripityára szedtem, nem fostam, hogy behal így 2 év körül sem. Takarítani meg már nagyon kellett szegényt.
Krike:többek között ezért is kérdeztem
De elviekben a PH tesztben is volt megemlítve valaki aki 4 gigát beleküldött. Magának a procinak le kell tudni kezelni, hacsak valaki nem tiltott le valami csudiságot...
-
Tikakukac
titán
válasz
Muerte #26874 üzenetére
Akkor jó, mert a fél gépet szét kell hozzá bontanom. Igazándiból 2 giga is elég lenne de amennyivel drágább kap 4-et mert a proci is kicsit harmat, és ramból sosem elég, ezt már megtanultam. Köszöntem az infókat
64 bit akkor már alap, megcímkézni tud a 32 bites összesen 4 gigát, elviekben. Én eddig 3 gigát láttam, a maradékot pedig a video ram meg vinyó ram és hasonlókkal töltötte ki. Felmegy egy 64 bit és jól van annyi szívás már nincs vele mint régen
-
mirci18
addikt
válasz
Muerte #26801 üzenetére
Az az igazság hogy mint ahogy írtam már beledugtam a gépbe több helyre is a pendrive-ot meg a kártyaolvasót is de mindig ugyanaz a válasz működésben hiba lépett fel meg azt írja ki hogy illesztőprogram nincs telepítve.
Eszközkezelőben semmi sincs csak érdekes mert egyik pillanatról a másikra romlott el más gépen pedig működnek.Úgyhogy egyenlőre tanácstalan vagyok
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest