- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobilhasználat külföldön
Aktív témák
-
Speed limit
tag
Nekem egyáltalán nem gond ma hozták a laptopot hogy meg kellene csinálni és aki hozta az mondta én nem halottam i8lyenröl ezért kérdeztem csak. De rá dugtam a netet és semmi nem történt szerintem ö arra gondolt hogy automatikusan ha felrakod a progit akkor letölti a drivereket ami kell neki.
-
Plusz-mínusz egy (legfeljebb kettő) Volt nem számít a gép belső tápáramköre megbirkózik vele; a 19V környéki gépek nominális feszültsége (illetve az akkué) 14.4V körül van, ami 16V-os töltőfeszültséget kíván. Ezért 16-17V körüli tápfeszültséggel még tölti az akkukat rendesen, de ez terhelés hatására lejjebb eshet, ami már nem szerencsés.
Szóval egy 18.5V-os gépet meg lehet 17-20V között hajtani, de mivel túlfeszültség esetén a VRM-ek sokat dolgoznak, ezért nem ajánlott, az élettartamuk rovására megy.Az univerzális töltőkön vagy kapcsoló van, vagy speciális a dugójuk. De láttam már eséspont egyensúly elvén működőt is. Ez "érzi" mikor van a felvett áramban esés és ezen a feszültség értéken tartja a töltőt. így válaszja ki a megfelelő feszültséget. Ezek a töltők nagyon drágák, de kímélik a noti belső tápáramkörét illetve feleslegesen nem terhelik a VRM-eket.
-
bedohazi
aktív tag
-
Switch333
tag
Ez nekem is eszembe jutott csak az a nagy baj, hogy nem annyira egyszerű szétszedni.
A vinyó 50-55 fokon ketyeg ami szerintem nem lesz neki túl egészséges főleg úgy, hogy nincs is még 40 fok árnyékban. Amit linkeltem PH-s cikk talán jó lenne, de abból meg a képek szálltak el... -
bedohazi
aktív tag
Oke, akkor az 512mb gddr3 eleg lesz fullhds filmekhez, photoshophoz es netezeshez?
Az mennyire baj hogy a 310m csak directx 10.1-et es shader model 4.1et tamogat, jatszani nem nagyon fgok rajta, de masban vane szerepe a directx nek es a shader modelnek, pl 3d-s progik?
Es meg annyit hogy a lenovo ideapad G, Z es B sorozatoknal lahet e valtani IGP es dedikalt vga kozott?
-
bedohazi
aktív tag
Ertem, irtam a hps forumba.
A farancia 1 ev, de nem hiszem hogy baja lenne, pont ilyet nem kaptam 2/3 ev garival.A masik dolog meg az hogy nem jobb lenne-e ha varnek amig lesz hp sandy bridges i3as procival, vagy esetleg uj amd procival, csak nem tudom hogy kb mennyi ido mulva talalok sandyst vagy amdst??
Valaki tud errol infot, hogy mikor szerelnek bele sandyt a hpkba?
Az amd lehet ki van zarva mert ha jol tudom az uj asztali procik csar nyaron jelennek meg es csak azutan lesznek mobile cpuk, vagy hamarabb lesznek mobile procik?
Brazos, APU, llano, csomo nev nem is tudom melyik mit jelent... -
kgergo23
tag
2D kell csak, akkor elvileg elég, de akkor max még hozzájön 1 GB...
Nekem is kevésnek tűnik, de barátnőmnek egyenlőre ez kell
Most vesz egy kicsit, mert ezt akarja hurcolászni, a súlya pont elég erre. A 15,6-os neki nehéz lenne suliba, illetve ilyen méretűt később szándékozik venni.
De akkor köszi szépen az infót, pont erre voltam kíváncsi hogy gyakorlatban megy e és nem elméletben.
-
Kukcaman
senior tag
Köszi a segítséget!
Procis kérdésem is lenne. Amikor rajta van a tápon akkor folyamatosan 1,73Ghz-en megy a noti, persze ilyenkor nincs benne akksi. A hőfok ilyenkor 50-65C között van, ilyenkor a venti is bekapcsol. Ha csak akksiról megy akkor 790Mhz, ami megfelel a takarékosságnak.
A furcsaság az, hogy amikor megvettem a hőfok nem volt magas, és csak alkalmanként használta ki a proci max Mhz-ét. Ez normális?
Na meg itthon egyfolytába akksi nélkül használom, tudom ez banális kérdés, de lehet vele valami gebasz, ha így használom? -
-
IkszIpszilon
aktív tag
MInd2ben nVidia GF 310 van.Írja is.
(DELL Vostro 3500 15.6 HD Anti-Glare. Intel i5-560 2.66GHz. 4GB. 500GB. DVD-RW. nVidia GF 310M. DOS. 6cell. Ezüst
[125226] DLL V3500125226
és
DELL Vostro 3300 13.3 HD Anti-Glare. Intel i5-560M 2.66GHz. 4GB. 500GB. DVD-RW. nVidia GF 310M. DOS. 8cell. Ezüst
[123928] DLL V3300123928)
Vagy kénytelen leszek a videokari miatt ezt venni:Dell Inspiron N5010
Az ebben lévő Ati 5650(1gigás) már jónak számít?
Összességében az Inspiron széria mennyire mondható "gagyinak" a fenn említett Vostrokhoz képest? -
-
hackeeeee
Jómunkásember
Fura mert, valahol olvastam újra kalibrálást, és ez volt a tipp hozzá. Hogy ténylegesen le kell meríteni. Ezért kérdeztem.
Tény, hogy sok, csak nem tudni, hogy mitől lett ennyi, mert a gép nem melegedő típus, sőt otthoni használatkor szinte állandóan ki van véve ismerős gépéből az akksi.
-
rii
nagyúr
-
bedohazi
aktív tag
igen, neztem tesztet(ami meg abbol az idobol valo amikor meg emgvolt a vision pro is) igaz mas laptoppal, de annak a vgaja nem tudom deidikalte vagy sem, de hd 4200 ami ugye gyengebb az 512es 5470nel es megis a laptopra vison premium van ragasztva, igaz hogy abban a proci turion es nem athlon. Most akkor arra gondolok hogy ha 4200-asal vison premium, akkor az 5470essel is(ami az en esetemben pro) elmeletileg premium kell legyen, de nemtudom hogy a turion kozbe jatszike.
lehet-e annyival jobb a turion hogy gyengebb vgaval premiumot kapott es az altalam kinezett noti athlonnal de 5470el csak prot kapott?
nezd itt a tesztt [link]A tesz idejeben meegvolt a pro es premoum elnevezes is, es most nem ertem hogy a tesztben a hp laptop hogy lett premium es amit en neztem az csak pro?.
Most latom hogy a tesztben a hp-ra preoumot irnak de a kepen a matrican prot ir
Ha akkor az pro turionnal es hd4200-al akkor az athlon hd5470-el vajon pro vagy premium? -
MC Pite
veterán
Akkor úgy kérdem:
Normálisabb ~12-13 colos notik (ne adj isten matt kijelzővel) amikben van optikai meghajtó és van AMD-s változat (Neo-s) belőle?
Valószínű lesz ezekből E-350es is, ezért keresem.
(Egy SSD-vel lenen a tuti, nekem 32Gb is bően elég, csak ne vinyó legyen - félek ez már csak utólagos átalakítással fog teljesülni.)
Külön cipelni egy 15 ropis (lightscribeost ugye) külső meghajtót nem szeretnék ha nem muszáj.Nézegetem az Aspire 4253at is, vmi erősebb vga (6470) is lapul benne, de 14" kicsit nagy lesz vszínű, illetve ahhoz már karcsú a 'szokásos' 1366os felbontás. Viszont van Bluetooth és odd... Valakinek 'szokása' ebben a méretben hasonló gépeket gyártani? Rengeteg idő végig menni a gyártók típusain egyesével, el fog tartani egy darabig amíg végigérek...
Vagy iponon/latop.hu-n kívül tudtok olyan oldalt ahol szűrőket lehet állítani?
-
Aktív témák
Hirdetés
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest