- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
kist88
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy HP 500 -as laptophoz kellene nekem olyan kábel ami összeköti a laptop monitorát a laptoppal mert ha bekapcsolom nem ad képet csak csíkozást, de ha mozgatom akkor rendes a kép (külső monitorral is tökéletes) és gondolom az van megtörve. Lehet egyáltalán ilyet kapni vagy csak valami bontottat lehetne szerezni? Esetleg valami szabvány kábel és lehetne venni valahonnan? Segitségeteket előre is köszönöm. -
kist88
csendes tag
Sziasztok!
Van nálam egy Sony vaio pcg-9b2m tipusú noti de nem találom hozzá a drivereket valakinek ötlet? Itt nem találom pedig ez a hivatalos oldala vagy ebben is tévedek? -
kist88
csendes tag
De igen ez 1 cerka ,de akkor mitől van teljesítménybeli változás? Engem ez érdekelne.
-
kist88
csendes tag
Everest és CPU-Z. Egyiknél sincs semmi változás.
-
kist88
csendes tag
Szép napot!
Nekem egy olyan kérdésem lenne ,hogy adott egy "Acer ePowerManagement" nevű program amely az üzemidő növelésére szolgál, és ebben a processzor sebességét lehet változtatni max/high/medium/low és bárhova állítom nem változik a processzor órajele ,de látványisan belassúl low-nál a gép és persze az üzemidő is nő. Csak arra lennék kíváncsi ,hogy hogyan működik, esetleg a feszültséget veszi el?
Ha valaki tud valami okosat várom válaszát.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Asztalos klub
- Elektromos autók - motorok
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest