Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ununqatrium
aktív tag
Hello. Kernék egy kis segitseget. Szeretnek a telefonomra egy ingyenes offline navit. Eddig Sygicet hasznaltam, de a legutobbi eset utan inkabb terkeppel navigalok a 70-es evekhez merten, mint ezzel a hulladekkal. A Here We Go navival kapcsolatban tud nekem valaki segiteni? Kb. harom hettel ezelott leszedtem, de semmilyen terkepet nem toltott le, az elso par szazalek utan megszakadt. Azt hittem, valami hiba, gondoltam, frissitessel orvosoljak. Ma ujra megprobaltam, most mar a terkepek listajat sem hozta be. Azt jelzi, hogy nem lehet letolteni.
Mindezek utan ma leszedtem a MAPS.ME navit, itt viszont nincs lehetoseg az autopalyak es fizetos utak elkerulesere. Ez igencsak szomoru, sajnos igy nekem nem felel meg. A tobbi ismertebb ingyenes navival nem igazan voltam elegedett, amit probaltam. Salgobol Pestre akarok menni, es elvisz tök mas iranyba. Tud valaki segiteni? Tapasztalt mar valaki ilyen problemat a Here We Go-val kapcsolatban? Droidrol rendszerrol van szo.
Új hozzászólás Aktív témák
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest