Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geli
senior tag
Hali!
nokia 3250-en van. Sms- írés közben 160ről számol vissza, 135 után mar csak 34 karakter van, aztán a "masodik sms-re" már csak 60 karakter jutígy egy 200 karakteres üzenet 5sms-t foglal...ez mi? és ilyenkor konkrétan 5sms-t fognak nekem számlázni?
A másik meg, automatiksan törli a bejövő meg a kimenő uzeneteket, tök random módoncsak azt veszem észre hogy egy-egy sms eltűnt...
ezzel mit lehet tenni? -
Geli
senior tag
ááá,kééész
nokia firmware update közben behalt a telóm
ki nem mozdult a kábel, egy pillanatra le nem vettem róla a szemem. amikor kb 10%nál tartott a frissités kijött egy ablak hogy nem találja a telót, próbálja újra, rányomtam újra és semmi,nem találja. azóta be se lehet kapcsolni
bocsi a kirohanásért de nagyon kivagyok,elegem van már eből a telobolnokia3250
már új kijelzőt is kellett vennem bele, mostmeg ez...ez menynibe fog kerulni? vagy dobhatom ki a kukába? -
Geli
senior tag
válasz
Viktor0610 #1069 üzenetére
a kijelzőt védő műanyag tök kemény, és sértetlen
hogy lehet így baja a kijelzőnek?
-
Geli
senior tag
Sziasztok!
Ma a zsebemből úgy vettem ki a telómat, hogy egy 2centis lila folt volt a kijelzőnÜtésnek nyoma sincs, még karcolás sincs a külső borításon, se horpadás, se semmi...ezért nem is értem
a teló egy fél éves nokia 3250-es, 2év nokia garanciával.
Ez garanciális ok?Lécci ne nézzetek hülyének, még egy telómmal se jártam így
üdv: Geli
[Szerkesztve] -
Geli
senior tag
Hali!
Megjött az újabb nokia software update, de ez is fagy, vagy nem talál semmit, miközben a suite látja a telót
Van akinek esetleg ezzel a verzióval (vagy a korábbival) sikerült már firmwaret frissíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Arch Linux
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Házimozi belépő szinten
- Robotporszívók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest