- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
Sziasztok!
Adott egy Samsung C3530-as telefon aminek az a baja, hogy nem tudom sehogy sem bekapcsolni. Fent hagytam egy éjszakát a töltőn de még így is semmi. Kb egy éve nem volt használva és a fiókban pihent. Lehet, hogy annyira lemerült az akksija, hogy már bekapcsolni se lehet?
Tudok még valamit tenni, hogy életre keltsem a telefont? :S
Előre is köszönöm a segítséget!
-
juuzer
addikt
Szép napot, az a gondom, hogy kaptam egy sms-t tipikus spam szöveggel "nyert xyz-t, maga az ezredik látogato"mindez angolul. Tisztàra mint egy felugró reklámablakban egy pc-n. Lehet ettol valami baja a telefonomnak esetleg csinalhatnak nekem orbitalis telefonszamlat? És hogy tudtak meg a telefonszamomat? Market? Kicsit megijedtem. Amit küldtek linket benne azt nem nyitottam meg. Csak megnéztem az smst majd töröltem.
-
juuzer
addikt
üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy tudja-e valaki esetleg, hogy mennyibe kerül körübelül egy LG KP500 kijelző cseréje? A fólia nem sérült, érzékeli az érintést.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Gombászkönyvek egyben
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest