- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teodor52
senior tag
válasz
fuximaxi #27788 üzenetére
A *#0000#-re a következő adatok látszanak:
Nokia 6303i classic
V 10.80
21-01-11
RM-638
(c) Nokia
Variant: 00.00
Virtual Variant:
No virtual variantLanguage:
V 10.80
21-01-11
RM-638
(c) Nokia
DPontosan úgy írtam le, ahogy a kijelzőn láthatóak.
Az aksi alatt lévő címkén még hasonlót sem látni! -
fuximaxi
senior tag
válasz
fuximaxi #27756 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő
RM-638: Nokia készülék típusát ez alapján egyértelműen be lehet azonosítani. Egy készülék több változatban is megjelenhetett így több ilyen szám is tartozhat hozzá.
0593956: Ez alapján be lehet azonosítani, hogy melyik piacra készülék, sokszor a színt és a szolgáltatót is, vagy éppen a függetlenséget.
-
kisi
aktív tag
válasz
fuximaxi #27571 üzenetére
Egy Motorola droid2-ről lett volna szó....
De akkor inkább gyűjtögetek egy újra.
Esetleg alternatívaként tudnátok ajánlani hasonló módon oldalra eltolós, androidos telefont?
kaller1 , fuximaxi : Köszönöm a választ az előző kérdéssel kapcsolatban.
Ki tudnátok fejteni, mit jelent pontosan amit írt? nem vagyok képben így, hogy mi is volt a probléma.. ESN, stb...
-
válasz
fuximaxi #27449 üzenetére
"A vcf visz át képeket, és az i900-ról nem olyan egyszerű a gmail szinkron."
És mért?
Windows Mobile alól ki tudod másolni a névjegyzéket, gmail fiókból címjegyzék, egyebek, importálás.
És már kész is van!
Az Androidos telóra (LG Optimus 3D) magától szinkronizálni fogja képekkel együtt az egész címjegyzéket, ha megadjuk a gmail nevet és jelszót, ha nincs mobilnet előfizetés, akkor csak Wi-Fin keresztül érdemes.
A kapcsolat képekkel kapcsolatban megkövetlek, most nyíttam meg a vcf mentésem Notepaddal és látom, hogy vannak képek is a nevekhez.
Az eddigi telefonjaim külön kezelték (SE K850), de az android rendszer alatt már a kapcsolatképeket is belementette.
Gmail fiókra előbb-utóbb úgyis szükség lesz TXT-nek, ezért szerintem ez a legegyszerűbb, de biztos van még jó néhány megoldás. -
válasz
fuximaxi #27441 üzenetére
Ez is egy alternatíva, csak a vcf fájl formátumba nincsenek képek a kapcsolatokhoz. Ha gmail fiókkal szinkronizál, akkor egyúttal a kapcsolat képei is átmásolódnak.
Android rendszer, csak regisztrált gmailos fiókkal tud együttműködni tökéletesen, igaz, hogy fiók nélkül is lehet használni, de rengeteg akadályba fog ütközni. -
meroly
veterán
válasz
fuximaxi #27405 üzenetére
Értem, de ettől függetlenül a készüléket "teljes áron" vetted a szolgáltató az előfizetési díjadba kalkulálta bele, hogy neki úgy megérje. Ilyenkor azt tartanám jogosnak ha az előfizetést tiltanák csak, de nem így van, mindegy is, nem lehet mit tenni ellene, de használt készülék vásárlásánál erre is ügyelni kell.
-
fuximaxi
senior tag
válasz
fuximaxi #27361 üzenetére
Igazából főleg hangzásban különbség van, illetve nekem az XE gördülékenyebbnek tűnt.
apple vs samu: Mind a kettőnek megéri, hiszen alacsonyabb a marketing költségnél a perek költségem, ez ilyen egyszerű. Az a lényeg, hogy ott legyenek a köztudatban és ezt el is érik ezekkel. Amúgy a Siri miatt perelne most éppen az alma.
-
hekkerman
tag
válasz
fuximaxi #27330 üzenetére
Köszi, éjszaka az ágyon hevert, és reggelre ilyen lett, napfény se érte erősen, pára inkább a lakásban ami van, de nem annyira brutális, hogy lecsapódjon, de mostis ilyen. Szerinted gariba megcsinálják? Vagy "beázott" és visszadobják? 2 éve van meg, és még nem volt szervízben, előző telefonommal havonta jártam
-
priti
addikt
válasz
fuximaxi #27334 üzenetére
Este teszek egy kísérletet, most nincs nálam a telefon. Ha nem járnék sikerrel, akkor nekifutok az sw-nek is. 10 év rendszergazda rutin csak elég lesz hozzá, bár még életemben nem foglalkoztam mobile windows-al, sőt a sajátomon kívül (ami egy nokia) okostelefonokkal se nagyon, de egy életem egy halálom ha már megígértem. Azt reméltem naívan, hogy csak a memóból fogyott ki és csak törölgetni kell belőle, mert azt mondták, hogy lassú. Arról nem volt szó, hogy el sem indul már...
Ha esetleg tudsz valami linket dobni sw reinstallhoz azt megköszönöm. Remélem nem fog kelleni, de ha mégis...
Tudom emészteni az ilyen oldalakat, nem kell minden lépést a számbarágni. Nem fogok az agyadra menni, ne ijedj meg.Dobtam gugliba "sw reinstall"-t, kijött egy tyúbos videó "Install software on windows mobile", nem akartam elhinni, de tényleg sima alkalmazás telepítéséről szólt. Van akinek már ehhez is videó kell, szóval ezek szerint annyira nem ciki, hogy eddig nem foglalkoztam a témával.
-
-
-
tresh
veterán
válasz
fuximaxi #27141 üzenetére
Jó persze akkor élmény nem lesz mint ha egy sgs2öt venne a kezébe az x8 után de azért jóval kezelhetőbb és használhatóbb készüléket kap. Mondjuk igen a pénz nagy úr és ha azt nézzük t-rénél ott az Lww 3x ért simán jó vétel és mind két telefontól fejlettebb hw/sw gyárilag
-
Chosen
addikt
válasz
fuximaxi #27076 üzenetére
Felvételre kellene, de GoPro-ra sajnos nincs keretem, ellenben egy ilyen rögzítővel + Galaxy S-emmel már vehetnék fel 720p videókat. (csak jobban kellene rá vigyáznom, de nem is használnám durva terepen)
Egyébként pontosan olyan kellene mint egy armband, csak mellkasra.
-
-
meroly
veterán
-
Addye
csendes tag
válasz
fuximaxi #26749 üzenetére
Sziasztok! Az az én nagy problémám, hogy van egy Nokia E71-es telóm, amin nem megy a kamera. Használtam vettem, a srác mondta is hog nem jó, de lehet, hogy egy szoftverfrissítés megoldja. Próbáltam is a frissítést, sikerült is szépen, de a kamera még mindig fekete. Az opciókat lehet állítani benne kamerázás közben, tehát telítettséget meg ezt-azt, csak nincs kép, fekete. Mitől lehet ez? mit lehet vele csinálni? Előre köszönöm a segítséget!
-
Dany007
veterán
válasz
fuximaxi #26744 üzenetére
Hűh most nézem már vannak árak is!
Legutóbb mikor ilyen előrendelhető helyen néztem a P-nek még nem volt ára.
Akkor ahogy sejtettem hasonlóan piszkosul drágán indul. Az Xperia S 142 ezren indult.
Most olyan 100-110 körül van a T-nél. Vagyis a P mindössze 10k-val lesz olcsóbb...Ami v.színű az alu unibody ház miatt van. Mert amúgy mindenben gyengébb a P, mint az S. Nem beszélve a tárhelyet. Ami pont fele. A képernyő kisebb és kisebb felbontású is. A kamera is kisebb... Szal bekaphatják
Én mondjuk olyan 100k-s kezdőárra saccoltam. Az tetszett volna. Na de 130-ért... Akkor már inkább S-t.
-
Dany007
veterán
válasz
fuximaxi #26739 üzenetére
Oh én nem előrendelni akarom. Azt már lehet az S megjelenése óta.
Azt várom, hogy jelenjen meg. Legyen róla Mobilarénás teszt. De amire legkíváncsibb vagyok az a nyitóára (t-mobil). Ehhez viszont az kell, hogy megjelenjenDe azt nem tudtam, hogy májusban jelenik meg. Köszönöm!
-
fuximaxi
senior tag
válasz
fuximaxi #26667 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő.
Vagy itt van a Gigabye g-Smart G1355 ami egy drágább, de egyben talán jobb modell.
-
BTR
tag
válasz
fuximaxi #26566 üzenetére
A Sim em 2010 es, eddig semmi baj nem volt vele , pedig hetente új telefonba teszem. Mielőtt ebbe volt ,egy napot használtam egy új , O perces Galaxy S ll ben, előtte egy 6303iben, stb, stb, és semmi baj nem volt. Átmásoltam a telefonba a számokat , de úgy is csinálja....
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Gurulunk, WAZE?!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest