- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltip
őstag
Sziasztok Fórumtársak!
LG Spirit 4G LTE készülékemben tavaly ősszel cserélt az LG szerviz GPS antenna modult.
Most ismét rossz. Azonban megtudtam a szervizben, hogy erre az alkatrészre csak 3 hónap garancia vonatkozott. Így fizetnem kellene a cseréért.
A modul önmagában nem tétel, néhány száz Ft. Viszont a szervizköltség sok. Közel 10ezerre kitolódhat ez a készülék operáció...
Sufni GSM-eket 2-t kérdeztem, akik nem javítják.
Marad az, hogy én kicserélem, egy Hardveraprós alkatrész készülék moduljára.Valaki tudna egy fotót küldeni, mutatni, hogy melyik alkatrész lenne a GPS antenna a készülékben?
Köszi szépen.
U.i.:
A készülék topicja nem mondható élőnek. -
Storms
őstag
Üdv
Van egy Huawei Y5 II a családba, kb. 1 éves eddig semmi gond nem volt vele viszont most pár napja azt csinálja hogy ráteszem töltőre és érzékeli kiírja hogy töltés de nem megy feljebb a % merülni viszont merül. Mi lehet a gond szeritetek? Gyári visszaállítást csináltam rajta.ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
Baryka007
őstag
válasz zsoltip #43751 üzenetére
Simán megéri otthon javítgatni a telefont... Én aliexpressről szoktam rendelgetni cumókat 20-30 nap amíg kijön de pár száz ft és megbízható... Régi telefonomat egy Vernee Thor-t javítottam meg így. Nem töltött... alul az USB Dashboardját kicseréltem 6 dollárba került szállítással együtt... És voilá tölt... Persze azóta vettem egy Vernee Apollo liteot, de most így van két működő telefonom.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Baryka007 #43753 üzenetére
Én is itthon csináltam a telefont amit bizniszeltem,de vannak akik meg merik próbálni de balul sül el.Például ez egy otthon javított telefon,képernyő csere,ja a képen már az új képernyő van.Nekem azt mondták felrobbant de szerintem vagy meg püfölték vagy ilyesmi.Talán gondolom a nem jól sikerült szerelés.
Töltést veszi meg a törött kijelző is világít,szóval valószínű egy képernyő csere "megint" Szegénykét sajnálom.Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Huawei P8-hoz milyen konnektorba dugható töltőt vegyek?
Nem a márkát hanem a kimeneti teljesítményét nem tudom, 5V1A5W vagy 5V2A10W.
Vagy mindegy mert úgy is annyit vesz fel a telefon amennyi kell neki."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
válasz Black_Raven #43756 üzenetére
Köszi, azon az USD-n már nem múlik semmi
Kína igen Akkor mehet a 2A-s? Most egy ilyennel töltőm csak kellene még egy de fehér.
[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Mikeee89
senior tag
Sziasztok Samsung Galaxy s6 edge telóm van nougattal. Egy másik topikban feltettem egy kérdést. Tud valaki segíteni? [link]
[ Szerkesztve ]
-
Mikeee89
senior tag
Köszi a segítséget. Visszaálltam mintás feloldásra, ilyenkor csak felhúzásra jön elő. Ujjlenyomatos feloldással már a home gomb véletlen megnyomásakor (zsebből kikotorászva) is előjött és nem csengett tovább a teló. Akkor muszáj leszek megszokni.
-
SP4C3
veterán
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
zsoltnyiri
tag
Sziasztok!
Ma este tervezek egy részletre vásárolt szolgáltatós használt telefont venni egész nagy értékben. Ha olyan adás-vételit írunk alá, amiben szerepel olyan sor, hogy letiltás esetén a teljes vételárat vissza kell fizetni nekem, annak lehet később akármi foganatja, lehet valahogy érvényesíteni? Gondolom szolgáltatót nem fogja érdekelni..
-
beg
veterán
válasz zsoltnyiri #43763 üzenetére
Ha jót akarsz magadnak, ne tedd. Főleg nagy értékben.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Black_Raven
veterán
válasz zsoltnyiri #43763 üzenetére
Persze, beadhatod polgári peres eljárásra, amit pár év múlva lehet megnyersz, és pár év alatt megnyerhetsz. De egyszerűbb ha hagyod a francba, mert kiadásod lesz, de valószinű a pénzt nem látod soha. De a döntés a tied. A Szolgáltató mindenképpen letiltja ha nem fizet az eladó..
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Med1on
aktív tag
Sziasztok!
A HomTom márkával kapcsolatban érdeklődnék. Milyen tapasztalatok vannak erről a márkáról? Mennyire megbízható a ROM pl. vírusügyileg? Nagyon aljának számít ez már, vagy még elfogadható?
Köszöntem.
A semmi az a valami, ami azáltal van, hogy nincs.
-
Med1on
aktív tag
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Van egy p9 lite telefonom (nem a 2017), és néha elmegy a "média" hangja. Szoftveres gondja lehet, mert alkalmazás váltás után, vagy hangerő csúszkák birizgálásával vissza-vissza jön, de mégis bosszantó. Mi lehet ez?
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Wictor
őstag
Sziasztok. Adott egy Vodafone-nál 2 hete vásárolt Sony Xperia L1 készülék. Minden rendben volt vele, míg a Vodánál, a szolgáltató által adott függetlenítő kóddal nyitva nem lett a készülék. Ettől fogva a telefon usb-re dugva a következő ablakot dobja fel, ha az adatmásolás üzemmódra lépek: "android.process.media folyamat állandóan leáll". Visszaküldtem szervizbe, szoftveresen javították, majd visszazárták egyúttal. Újra függetlenítve lett hivatalosan (előtte próbáltam, működött rendesen), mivel Telekomos kártyával használjuk (hosszú, Vodánál volt a legolcsóbb), ekkor jöttem rá, hogy ez tehetett be neki. Xperia Companion programmal szoftverjavítást próbáltam, Médiatár adatait töröltem, reset sem segített. Mit tehetek vele, hogy újra teljesértékűen használható legyen? Nem szeretném újabb 1 hétre leadni, ha nem muszáj...
[ Szerkesztve ]
-
Med1on
aktív tag
Sziasztok!
Csak egy rövid kérdésem lenne. Stock, gyártótól kapott Android ROM flashelésnél (Mediatek SoC) igaz, hogy utána a WiFi, a Bluetooth és az IMEI címet/számot is meg kell adnom?
Köszöntem
A semmi az a valami, ami azáltal van, hogy nincs.
-
csipszikutya
senior tag
Sziasztok!
Édesanyám LG Q6-ja olyan hibát produkál, hogy Ő tud hívni de őt nem lehet hívni " a hívott szám jelenleg nem elérhető a hívást próbálja meg később" és nekem a telefon mikor hívnám kiírja, hogy "hívás átirányítás".
Hívni tud, SMS-t tud írni fogadni is, mobilnet müködik, hálózat és térerő is van. Csak őt nem lehet hívni. Ma délelőtt még jó volt, estére már azonban nem. Nem ért hozzá, telefonál, netezik és játszik rajta.
Konyha nyelven le tudnátok írni, hogy mire tippeltek, mit lehet vele csinálni amit el tudok neki mondani telefonon keresztűl? Mert jelenleg a telefon németországban van és csak jövőhéten jön haza. Ha hazaért egy hard resetet kap tőlem de ha semmi akkor megy szervízbe, addig kellene megoldani, hogy tudják őt hívni.
Ha számít valamit:
Előfizus, vodás 3 hónapos telefon.Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz csipszikutya #43772 üzenetére
Első körben megpróbálnám, hogy másik számról hívható-e. Ha nincs másik szám, akkor hívd pl. számkijelzés nélkül, #31# kezdéssel.
Amennyiben más számról hívható, valószínű, tévedésből feketelistára/tiltólistára tette a számod.
Ha viszont más számról sem érhető el, én felkeresném a szolgáltatót. Elsődlegesen egy boltot.Xiaomi 13T
-
csipszikutya
senior tag
válasz Viktor0610 #43773 üzenetére
Mára jó lett, de köszönöm!
-
Wyll
őstag
Sziasztok!
Csináltam egy mobiltelefon adásvételi szerződés mintát.
(Amíg egy szerződés nincs aláírva, azaz még módosítható, és főleg ha neten van, akkor mindig csak mintáról beszélünk.)Megosztottam google drive-ban, nem tervezem letörölni, persze erre garanciát nem vállalok. Fent van docx-ben és pdf-ben is, így bárki egyedileg is beleírhat még, ha kell neki valami. (pl. fizetés módja, átvétel módja, esetleg konkrét adatok, stb.)
Mobiltelefon adásvételi szerződés minta
Nyugodtan tovább lehet fejleszteni! (Talán egy topik is létrejöhetne erre.)
Letiltás elleni explicit védelem nincs beleírva, de talán a kizárólagos tulajdonát képezi kitétel megoldja.A kiindulópont s3toraph szerződésmintája volt, köszönet neki érte!
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Chris0321
addikt
válasz quailstorm #43778 üzenetére
Egyszer már volt cserélve a kijelző és még pár dolog benne, nem tudom a kollegám hajlandó-e még rákölteni mert kb. egy éve volt ez az előző javítás.
Természetesen köszönöm a gyors választ. -
quailstorm
nagyúr
válasz Chris0321 #43779 üzenetére
Amúgy láttam már elrohadó amoledet is.
De a sugárirányú nyúlások azok nagy nyomásra utalnak inkább. -
Chris0321
addikt
válasz quailstorm #43780 üzenetére
Köszönöm. Közben beszéltem kollegámmal már nem akar rá költeni vesz inkább egy másikat.
-
Meghivott
addikt
Üdv, Samsung A5 üvege megrepedt,amúgy hibátlan. Kérdésem hogy kb mennyi a csere, illetve Debrecenben tudtok e ajánlani megbízható helyet a cserére. Köszi
-
Ombi5
őstag
Udv. Windows phone-rol uzenetek,nevjegyzek,jegyzeteket hogyan tudok legkonnyebben androidos telora athuzni? Koszonom
-
Gaborz1
senior tag
Sziasztok!
Egy nem túl gyakori telefonhoz kapcsolódó kérdésem lenne.
Adott egy OPPO R5S és a bluetooth bekapcsolása után 10-12mp-el kikapcsolja a bluetooth-t a telefon, majd szinte azonnal be. Na most ugye így vezeték nélküli fülessel használhatatlan + a MiBand 2-met sem tudom szinkronizálni. Be-kikapcsolás megvolt, ahogy az újraindítás is és nem segített egyik sem.
Ötlet, hogy mit lehetne tenni?iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
Logan
csendes tag
Sziasztok!
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy vettem egy másik monitort. Így 2 monitort használok. Az egyik hdmi-n a másik displayport-on van hozzákötve a vga kártyához. A több képernyő beállításnál az van beállítva, hogy ezen megjelenítők kiterjesztése. De az óra melletti ikonok a velem szemben lévő monitoron vannak (bal oldali) és nem a jobb oldali képernyőn.
Ezen lehet valahogy állítani?
Meg a displayportra kötött monitor az egy adapterrel van a vga kártyához kötve így amikor bekapcsolom a gépet a monitor már csak akkor ad képet mikor már látom az asztalt. ez lehet az adapter miatt és inkább egy olyan kábelt kellene vennem aminek az egyik vége hdmi a másik meg displayport?
Illetve van olyanra lehetőség hogy ha például elindítok egy játékot ne csak az egyik monitoron fusson hanem mind a kettőn?
Egyenlőre ennyi jutott eszembe.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
MaxxDamage
félisten
Gondoltam ide is berakom.
[link]MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
quailstorm
nagyúr
válasz MaxxDamage #43789 üzenetére
Odinnal (akármivel, mivel Spreadtrum) újraflashelés PC-ről? Sajna konkrétan a J5 2016-ot nem ismerem, de ezért biztos vagyok benne, hogy még menthető.
-
MaxxDamage
félisten
válasz quailstorm #43790 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Ér ez nekem annyit? (idő és pepecselés) mert a végeredmény úgyis az volna, hogy a rendszer sem tudja magát frissíteni (se programok, se semmi...problémás az egész telefon)MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Black_Raven
veterán
válasz MaxxDamage #43791 üzenetére
Például el tudnád adni. Vagy a 3 gombos recovery FR nem megy? Ha kissebb os kell, rakj rá LineageOS-t. a döntés a tied..
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
MaxxDamage
félisten
válasz Black_Raven #43792 üzenetére
Apósnak kellene ilyen "Foci meccs" nézésre (nagy szerencsejátékos)
Azt a 3 gombos FR-t még nem próbáltam, de nem is ismerem, mi a módja pontosan ?MD
-
MaxxDamage
félisten
válasz MaxxDamage #43793 üzenetére
Közbe más már megírta J5-s topikban.
MD
-
quailstorm
nagyúr
válasz MaxxDamage #43791 üzenetére
8GB-on azért illene elférni, 1 éve még 4GB-on voltam...
Legfeljebb kirootolod és legyalulod a gyárilag felrakott felesleges marhaságokat, ha meg nagyon nem megy, akkor jöhet a kínlódás az EXT partíciós bővítéssel, linkeléssel.Azt elismerem, hogy vacak telefon, és nincs benne annyi tartalék, hogy kínlódás nélkül dobozból kivéve menjen évekig. De azt a nagyon minimumot megüti ami már jó alap dolgokra stabilan.
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz quailstorm #43795 üzenetére
Igen, nem tudom miért van, de nincs rajt hely és ezt írja is a telefon (jelzi)
Updatelni sem lehet, semmit (programok, vagy rendszer) és volt már FR, aztán volt rajt hely és elkezdte Updatelni a dolgokat...aztán írta, hogy nincs szabad hely (hiába az mSD kártya...) és képeket sem lehet megnyitni, sem sms-t írni vagy kapni..meg ez a bill.-es mizéria (nincs bill.) stb...
Após elvitte valahova közbe, szóval lehet megoldják ott a dolgot. (biztos)MD
-
quailstorm
nagyúr
válasz MaxxDamage #43796 üzenetére
Azért nincs hely, mert a GApps 1GB fölé nőtt és tele van eltávolíthatatlan szarral a készülék ami két példányban (friss és gyári) foglalja a helyet.
De ha csak annyi lenne rajta, amit használsz is, akkor elég lenne.
-
MaxxDamage
félisten
válasz quailstorm #43797 üzenetére
Majd megoldják a mobil boltba, ahova após vitte.
/ha mégsem, akkor kezelésbe veszem én és alkotok vele valamit/MD
L[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy Galaxy A5 (2017)-es mobil, amire felkerült a 8.0-s Android. Azóta valamiért nem frissíti háttérben az alkalmazásokat (pl.: Messenger), pedig 7.x alatt gond nélkül tette. Cache wipe már volt és hard reset is. Factory defaultot nem nyomtam, ha lehet nem is szeretnék, mert 1 év mire újra belakom az egészet...
Van valami beállítás ami ezt befolyásolhatja?
Esetleg vissza lehet rakni valahogy az előző szoftver verziót, ha nincs más megoldás?
-
Nácsa Zsolt
újonc
Sziasztok vettem egy Concord Raptor z55 csináltam rajta egy gyári vissza állitást és jelszót kér kérlek segitsetek több jelszóval is próbálkoztam és semmi.!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest