- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ipadipad #52840 üzenetére
Buvarruha: Teljesen egyetértek, én sem szoktam az ilyesmit hangosan mondani, mert nálam is itthon rengeteg dolog üzemel úgy, ahogy valójában nem tudna. Ellenben az ilyet általánosságnak nem lehet tekinten, és mivel idegennek adok tanácsot, nem szivesen kapnám később a privát üzit, hogy mekkora #**%#$ vagyok, mert azt mondtam ne foglalkozzon vele, és kidobta a pénzét az ablakon maittam.
Ipadipad: A legtöbb esetben (99,9%) ha 1600Mhz-et tudó ramot teszel olyan környezetbe, ami csak 1333-at tud, akkor tökéletesen megy a rendszer, csupán a RAM fut alacsonyabb órajelen. Én azt mondom, ha a pízed engedi, vegyed csak meg nyugodtan azt az 1600-as RAMot, mert biztos menni fog, talán 1600on is ahogy Buvarruha mondta, de egy esetleges upgrade alkalmával megint csak hasznos lehet a jobb alkatrész.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest