- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
-
gameresboy
aktív tag
Intel Core i5 4210U (1.7 - 2.7 GHz) - ez simán viszi a SIMS4-et?
Konfigok:
Intel Core i5-4210U, 4GB, DDR3L, 15,6" LED, 1366x768, Nvidia GeForce 820M 2GB
vagy
Intel Core i5-4210U, 4GB, DDR3L, 15,6", LED, 1366x768, AMD Radeon HD R7 M265 2GB
vagy
Intel Core i7-4510U, 4GB, DDR3L, 15,6", LED, 1366x768, Nvidia GeForce GT 840M 2GBMelyiket javasolnád?
-
AeSDé Team
őstag
Nem a fresh rate az oka, hanem egy gyenge minőségű VGA - DVI átalakító miatt 1600*1200-nak ismeri fel a monitoromat, hiába állítom vissza a driverben natív felbontásra. Ha valamilyen alkalmazás alapból 1440*900 feletti felbontáson akar futni akkor a driver hagyja neki, és ezért kapom ezt. Szerencsére tegnap sikerült megoldanom ezt a problémát úgy hogy Alt+Enter-el ablakos módba raktam a játékot, így hozzáfértem a beállításokhoz.
-
sptkyle
senior tag
Baaaaz. (megint)
Jaja tényleg. Borderland jóó.
@westcoastog:
Ha meg mégsem csak single player kellene, akkor a Defiance és a Dizzel játékokat is megnézheted. (én is ezeket próbálgatom most) Előbbi kicsit Borderlands-os beütésű, utóbbi engem a Gears of War-ra emlékeztetett.
Mindkettő ingyenes. -
basaharc502
aktív tag
A prime world a kedvencem (bár az utolsó pályával még mindig küzdök) ahhoz hasonlót keresek. Plants vs zombit kipörgettem, a többi meg "túl indie" kategória legalábbis megjelenítés szempontjából kb. nintendo szint, kivéve az anomaly-t, ami nem igazán jött be...
Orcs must die nem rossz, azzal lehet teszek egy (még egy) próbát....
Még esetleg valami?
-
Dilikutya
félisten
Biztos csak régi kiadás...
Végülis pár éve még lehetett kapni dobozosan, nekem is van - amit még mindig nem kértem fel a Steam-re.
Sőt, azon se lepődnék meg, ha még lehetne valahol találkozni ezzel a kiadással. Ugyanilyen BestSeller kiadásban tavaly Gunman Chronicles-t vettem a Media Markt-ban. -
nonsen5e
veterán
Kiírja a kép, 4GB. Procival elég jól el leszel, ha nem akarod a legújabb játékokat maxon futtatni.
Az FC3 gépigény teljesítését nem tudom mire értetted, bár gondolom a processzorra + ramra, mert én minimumra is GF 8800 GT-t látok, ajánlottra pedig min 260 (ezt kicsit kevésnek tartom, de persze ki tudja).
-
messi6502
tag
Bocsánat ezt elfelejtettem írni. Általánosságban olyan fél óra / óra, de van hogy több, de sose az elején.
Ezért gondoltam én is, hogy túlmelegedne, de a procit mikor linxel terheltem alapórajelen (játékban is már így használom), akkor olyan 70 fokig kúszott fel, játékban bár nem monitoroztam, de kétlem, hogy feljebb menne.
Mikor volt egy kis tuning 4.4 ghz-ig, akkor ment fel 91-92 fokra, de már nem így használom. -
aleister
veterán
Sajna ebben nem vagyok releváns. Meló mellett tök kiszámíthatatlan, hogy mikor tudok eljutni a játékhoz. No meg néha egyszerűen meguntam. Nem rossz játék, de a vég nélküli kaszabolás egy idő után uncsi számomra.
Az indulás pillanatában kezdtem (2013.10.23 elvileg), és még nem fejeztem be. Szerintem voltak akik rá 1 hétre már végigvitték.Majd megnézem, hogy van-e benne valami játékidő számláló.
(#7939) 3.Aragorn:
Természetesen nem spoilerezek. -
AthlonXP
őstag
Igen, sajnos én is csak ennyit találtam...
A fórumon amit találtam, mindenki arra panaszkodik, hogy nem indul 8-ason. Javítás nincs úgy tűnik...
Találtam egy oldalt, ahol írják is, hogy nem kompatibilis az új rendszerrel a játék, bár a 7-es alatt állítólag még működik.
Sajnos hibát nem ír, minden driver és a dx is a legfrisebb, különféle ".net"-ek és egyebek is fent vannak, amik kellenek, ezekre mindig ügyelek, szóval nyilván a rendszer sok neki...
VMware-n fent van egy virtuális Win 7, de kétlem, hogy virtuális gépen futna a játék, így ez most kimarad....Amúgy Originen vagy Steamen, hogy tudom megnézni, hogy a játéknak jelenleg melyik verziója van a gépemen? A frissítések miatt kérdem.
Nekem kell frissíteni vagy ezek frissítik magukat automatán? -
Predator2
addikt
Esetleg a magyar változat nyelvi fájljait átmásolva, akár úgy, hogy a Ubi-nak írva és kérve, hogy magyarra cseréljék? Tényleg semmilyen megoldás nincs? (ezt nem kötözködés képen írom) csak kíváncsi vagyok valakinek hátha sikert akár más játékkal is megoldania egy ilyen helyzetet.
-
perge666
veterán
Nekem Van 2 gamepadom is,és egyikkel sem sikerült normálisan irányítani valamelyik karaktert.
A bal analóg fel-le irányítója,valamiért fordítva működik,de csak ebben az egy játékban,pedig az egyik gamepad egy Logitech F710,ami Xinputos,és eddig még egyik játéknál sem hagyott cserben.
Mondjuk lehet csak felül kellene átállítanom a kapcsolót és jó lenne..............
De lényeg a lényeg,hogy mi is ketten vittük végig párommal,én gamepaddal,párom billentyűzettel. -
Emu
őstag
Köszönöm, megvettem, nem jött be. Sajnos. Nekem is az volt az első ami eszembe jutott
Minecraft grafika miatt alapból meg se merem mutatni. "Régen" Zoo Tycoonnal játszott, valahol még meg is van CD-n, de nem hiszem hogy W7 kompatibilis
Valami ilyesmi játékot nem adtak ki mostanában?
-
-
leikomessi
aktív tag
-
FehérHolló
veterán
Hasonló pontokat kapott, mint az én NVS 4200M kártyám, és én azért tudok még mai játékokat is játszani.
Vagy egyszerűen nem reprezentatív a benchmarkjuk.Ez egy megbízhatóbb lista btw: [link]
Szerk2.: A most linkelt lista alapján körülbelül másfélszer-kétszer jobb az NVS 4200M.
-
AkosAkos
aktív tag
De ha bankkártyáról utal akkor hova írja be az e-mailt? Mert eddig mi úgy csináltuk OTP kártyával,hogy interneten a megadott Unicredites címre utaltunk és beírtuk a megjegyzés(vagy ilyesmi)mezőbe a Transfer ID-t. Így minden OK volt. Akkor így kell?
Erről most hallok először....Évente hányszor(mondjuk nagyon kevésszer szoktam,csak azért kíváncsi vagyok)??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Könyvajánló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Napelem
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest