Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
Rendeltem egy m42 - m4/3 adaptert, de benéztem és nem peremeset rendeltem, hanem perem nélkülit. Mivel a Helios 44m-4 objektíven nincs A/M kapcsoló, így tulajdonképp nem tudok blend-et állítani.
Tudtok valami egyszerű barkács trükköt, amivel az objektív pöckét benyomott állapotban rögzíteni lehet vagy inkább rendeljek egy újat és várjak 3 hetet? -
athomi
veterán
Sikerült egy ujjlenyomatot a lencsére vinnem. Mikroszálas törlőkendővel finoman el lehet távolítani vagy csak az objektív tisztító ceruzát célszerű használni?
-
athomi
veterán
Az normális hogy a raw fotóim torzak E-PL5 gépen 14-42-es obival 14 mm-en, a jpeg-ekkel meg semmi gond? A jpeg-ben a gép a geometriai torzításokat javítja?
-
athomi
veterán
Milyen M42 - m4/3 adaptert érdemes venni Oly E-PL5 géphez, amit Helios 44M-4 objektívvel szeretnék használni? Valakinek esetleg tapasztalat?
-
athomi
veterán
Mennyire bírják a fényképezőgépek a téli hideget, fagyot? Egy Olympus E-PL5 gépem van és nem tudom mennyire lehet használni a téli hidegben...
-
athomi
veterán
Üdv!
Van egy Samsung WB700-as digitális fényképezőgépem. Szeretnék hozzá egy pótakksit. A kérdésem az lenne h gyárit vásároljak (~10,-EFt) vagy megteszi az olcsó utángyártott is?
-
athomi
veterán
Ha fényképezőgépen (pl. fujifilm finepix jx200) szeretnék HD videót felvenni, ahhoz milyen class besorolású SDHC memóriakártyát ajánlotok?
-
athomi
veterán
Sziasztok!
Nem tudja vki hogyan kell egy rendes nagyméretű digitális fényképet összekicsinyíteni úgy, hogy egy word dokumentumba igazolvány kép méretű legyen?
Esetleg ha vki megtudná nekem oldani azt is megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest