- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
válasz
p_adam #36048 üzenetére
"Már a kameráknál is pedzegetik ezt a dolgot - nem várom, "szerencsére" a mai gépek most is nagyon magas szinten vannak, így egyelőre nem látni, mi lesz az újdonság, amivel ezt meg lehet majd játszani - de biztos lesz..."
Nekem úgy tűnik, mintha megrekedt volna a technikai fejlődés egy ponton. Jelenleg pl. 6dmark2-t használunk munkára és elnézve az ebből kieső képeket nem látom, hogy hova lehetne képminőség terén fejlődni tovább, vagy mi az a technikai újdonság, ami miatt megérné lecserélni. (Na jó, talán a 2 db SD kártya jó lenne.)
Amúgy ezzel a bérlési szisztémával szerintem az a legnagyobb baj, hogy az innovációt megszünteti. Pl. az Adobe miért fejlesszen bármit is, minek költsön innovációra, hiszen alapból így is folyik be a pénz, pusztán a szinten tartással. Főleg, úgy, hogy reális verseny nincs is.
-
Warton
őstag
Kint a hidegben a kocsiban maradt a vaku az aksikkal meg mindennel, jól áthűlt az egész cucc. Ez okozhatja a vaku gyengébb működését? Mert hiába kapcsoltuk expkomp +3-ba alig villant. Aztán jóval később, pár óra után már normálisan működött tovább.
Én a hidegre gondoltam, de nem vagyok benne biztos. Szerintetek?
-
Warton
őstag
Nem találtam megfelelő bütykölős topicot. Ha valki tud ilyet akkor szóljon. Szóval a képen látható Zenit 11 típusú gépnek szeretném levenni a felhúzó karját, de az istennek nem akar lejönni. Már szpennerrel próbálgattam a két lyukat, de nem sikerült. Valami ötlet esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest