Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
Nem rakok fel képet, mert annyira rosszak, hogyha nem tudnám, hogy a holdat fényképeztem, azt hinném, hogy egy narancs, vagy egy izzó..
Amikor narancssárga volt a hold, akkor azok a képek homályosak, és életlenek lettek, amikor meg szép fehéres volt, akkor azok meg beégtek. -
vendingo
veterán
Próbáltam a holdfogyatkozást fotózni, de sehogy se jött össze
A gép egy pana FZ45. Használtam állványt is, próbáltam több záridővel, mindenféle módban, de nem sikeredtek jó képek. Távkioldóm nincs, ezért önkioldót használtam.
Hol hibázhattam?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest