- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gboszi
senior tag
Sziasztok van egy 85cm-es "dodiboxom"
amihez nincs meg a külső diffuzorom. Ötlet, hogy honnan tudnék ilyet szerezni? -
gboszi
senior tag
Jól gondolom hogy Sony FF milc-re a leginkább "low budget" megoldás makróhoz egy közgyűrű sor? Más ötletet is elfogadok. Csak "játszani" kellene, hogy aztán hátha megszeretem.
-
gboszi
senior tag
Sziasztok menő arcok, nincs valakinek "felesleges" elhasznált stb fotós papírháttere?
Abszolut amatör bénázáshoz kellene. Fekete, fehér, szürke, bézs de igazából mindegy is.
Részletek privátban, hogy ne zavarjuk a többieketElőre is köszi az ötletelést
-
gboszi
senior tag
Kapaszkodjon meg mindenki! Az esélytelenek nyugalmával. Szombati és/vagy vasárnapi napra tud valaki nélkülözni egy SD kártyát Balatonboglár (déli part) közelében? Eljöttünk videózni kártya nélkül.
-
gboszi
senior tag
Ok. Akkor máshogy kérdezem.
FF váz 50es obi egyenlő egy apsc váz 50es obi képével
vagy
FF váz 75ös obi egyenlő egy apsc váz 50es képével?
Szerintem az utobbi. És mivel tudtommal az apsc 50es obi nem rajzolja ki a FF szenzort ezért írtam (kérdeztem) hogy akkor jól gondolom-e hogy az apsc 50es obi igazából nem is 50es, mert semmilyen vázon nem adja a FF 50mm-t.
Ha mégis bullshit amit írok, akkor meg miért van két fajta 50es ? -
gboszi
senior tag
Üdv remélem jól meg tudom fogalmazni, hogy mi gyötör most engem
Nikon aps-c gépről váltanék FF-re. Most tudatosult bennem, hogy az obipark így kb kuka lenne, mert azok DX-esek és a FF-re FX-kell. Ok, rendben, DE!
Tisztában vagyok az ekvalens, meg a kis szenzor szorzás stb cuccokkal, csak azt nem értem, hogy egy 50 mm DX obi ami ugye kis szenzoron 75mm-nek felel meg fullframe-en meg nem használható. (persze tudom, hogy tud kis szenzor kivágást, ugye nativan szeretném)
Ergo: Akkor egyik vázon sem 50 mm az az 50 mm-es obi nem?Bocsi ha nagy bonyolúltan írtam :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest