- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun620
tag
válasz
BigBlackDog #14256 üzenetére
A váz típusa helyett sokkal fontosabb lenne az objektív. A fixek kevesebb becsillanást szednek össze, mivel kevesebb a lencsetag bennük. A szűrő is növeli a becsillanás esélyét, kivéve ha valami nagyon drága hiper-szuper coated szűrő. Érdemes különböző blendenyílással próbálkozni, nekem f/22-nél már minimális a becsillanás.
-
hun620
tag
PÜ
-
hun620
tag
El akarom kezdeni a timelapse készítést, és mivel eléggé zabálja a zárat arra gondoltam, hogy inkább veszek egy másik Canon vázat, mert az már kb. annyiból kijön, amennyi egy zárcsere lenne az 550D-mbe, és akkor már egy váz jobb befektetés lenne: egy 450D kaliberű vázra gondoltam, obi nem kell. Mi a véleményetek?
-
hun620
tag
Értem, köszi.
-
hun620
tag
ND filternél mennyire számít a minőség? A többinél ugye azért fontos, hogy ne rontson sokat a fényértéken, de az ND-nél nálam ez annyira nem érdekes. Van más buktató?
-
hun620
tag
válasz
scarabaeus #14021 üzenetére
Könnyebbet
-
hun620
tag
Valaki nem tud olyan programot, ami együtt kezeli a JPG-ket és a RAW párjukat? Szóval ha törlöm a JPG-t, akkor törölje a RAW-ot is.
Bocs, ha volt már.
-
hun620
tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja esetleg, hogy ez(ek) a képek milyen beállítással készült(ek): [link] ?
A színei nagyon tetszenek. (A tartalma most nem lényeg)
-
hun620
tag
válasz
scarabaeus #13621 üzenetére
Nagyon érdekes kép, olyan, mint ha 3D grafika lenne
-
hun620
tag
Valaki csinált már közületek szabadtéren beállított fotózást (estefele)? Két DJ barátom kért meg, de még ilyet nem csináltam, csak műteremben. Arra gondoltam, hogy az 580 EX II-t rárakom egy állványra (rádiós szinkronnal), és egy derítőlappal (és egy derítő asszisztenssel) verem vissza a fényét a srácokra. Szerintetek ez így életképes? Sajnos softboxom és esernyőm nincs.
-
hun620
tag
A szállítás ingyenes, miért akartok közösen rendelni?
-
hun620
tag
válasz
Santiagain #13325 üzenetére
APS-C, nem ASP-C
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest