Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkatti
csendes tag
Bocsi,hogy nem túl magas szintű kérdéssel állok elő.Egy belépőszintű DSLR gépet szeretnék venni. Tulajdonképpen a kiszemeltem egy NIKON D60-as gép lenne, ám mostanában fedeztem fel, hogy két változat van forgalomban a DXII illetve a VR. Ez utóbbi néhány tízezerrel drágább, de nem találtam semmit ami megmagyarázná a különbséget.Táj és természetfotózásra kívánom használni: a két kitobjektíves szettre gondoltam, ám a két változat közti árkülönbség elgondolkodtat, már azért is , mert nem áll gúlákban nálam sem a zsozso. Vajon megéri e a különbséget?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest