- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Elállással kapcsolatban érdekelne tapasztalat. Online szerződéssel vásároltam gépet hazai üzletből. Átvétel utáni délután, majd másnap délután fotóztam vele (optika képességei, af, sorozatok, 1 videó, max 400 expo). Megállapítottam hogy ezek alapján nem kell a gép, szépen visszacsomagoltam, jeleztem az elállás szándékát. Viszont csütörtökön huzodoztak a visszavetelen, értékvesztésre hivatkozva. Mondtam hogy vonják le az értékvesztést, nem tudom ilyenkor hány százalék reális.
Egyrészt kérdés mennyire etikus ilyenkor elállni, másrészt utána olvasva jogilag 14 napig elallhatok, a kereskedőnek pedig joga van értékcsökkenést számolni. Választ egyelőre várom.
A kipróbálás etikaja is kérdés számomra, mert igaz nem nyuztam két hetet, első nap rossz fenyviszonyok miatti eredményeket nézve adtam még egy esélyt, második nap viszont már nem volt kétségem. Bevallom épp kicsomagolassal pár expoval nehéz eldönteni egy gépről hogy megfelelő, persze két hétre és több ezer expora nincs szükség hozzá. -
Ijk
nagyúr
Valaki használ Peak Design Capture-t és mellette ilyen Ulanzi F38 nyakpánt csatlakozót, hogy kompatibilis a PD-vel, tehát belemegy a PD talp?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest