Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Ez nekem pontosan mit is jelentene? Milyen fényforrás volna ez? Valami linket tudsz adni? Be tudják ezek világítani kellően az asztalt, valamint a felette lévő teret?
A másik gondom, hogy az izzó közvetlen fénye gyakran elég erős. Hogyan tudnék ezen esetleg valami módon tompítani úgy, hogy azért mégis jó legyen a megvilágítás?
-
z0d1AK
nagyúr
Urak, remélem tudtok nekem segíteni. Kiegészítőt keresnék, pontosabban valamilyen fényforrást.
Elsősorban nem fotózásra kell, hanem bemutató videókhoz. Itt egy példa videó, ehhez hasonlók készítéséhez kellene nekem normálisabb fénykörnyezet.Egy Canon SX220-szal videózok, ezt igazából egyelőre nem is tervezem lecserélni, váltani, minőségben szerintem elfogadható videókat produkál FullHD-ban. Az asztal elhelyezkedése nem a legjobb, így természetes fénnyel nem nagyon tudom megoldani a megvilágítást. Pillanatnyilag egy régi asztali lámpát használok benne egy energiatakarékos izzóval. Ezt cserélném valami profibb megoldásra.
Az asztal két oldaláról kéne megvilágítás feltételezem, mert gyakran probléma főleg mikor este csinálom a videót, hogy az egyik irányból érkező erős fény miatt nem látszik minden jól a készülékeken, illetve erős az árnyék is.
Igazából elég alacsony költségvetésből gazdálkodom, így nem a high-end fotós cuccokat keresem, olyan 10 ezret szánnék rá kb. Ebből ki lehet hozni valami használható megoldást számomra?
-
z0d1AK
nagyúr
Barátnőm kapott Amerikából egy Casio ex-z33 típusú fényképezőgépet.
Aksis, és van hozzá töltő, mely egy magnó kábellel csatlakozik a hálózatra, ami amerikai villás. Ebbe a töltőbe bele dughatom a sima, európai szabványú magnókábelt?
Nem fog gondot okozni a feszültség különbség? -
z0d1AK
nagyúr
válasz
philoxenia #4890 üzenetére
angol nyelvű az utasítása csak
-
z0d1AK
nagyúr
létezik az, h az olympos x-775-ös fényképezőgépem nem vesz fel hangot?
ha igen, akkor kissé csalódok
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest