Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
herrká
senior tag
és kiskornélnak is!
Minden letöltés után formáztam a fényképezőgéppel a kártyát. Úgy van beállítva, hogy folyamatos számozás, ezenkívül lsd., előző mondat, nem volt rajta korábbról kép!
Kártyaolvasóm van, valahol, elvileg 1000millió kártyatípust olvas, elvileg, valójában hol olvas, hol nem, de ha igen akkor is hibásan! Azóta nem bízom ezekben! Nem is volt olcsó, mégis egy sz@r.
Köszönöm a segítőkész válaszokat! -
herrká
senior tag
Sziasztok!
Fuji S1600, benne Kingston 4GB SDHC. Vadiúj gép, pár fotó kipróbál. A hozzá adott progit win7 alatt nem fut. PC-n win7 Ultimate, fényképezőgépet felismer, win7-es drivert telepít magának. Fotókat áttölt.
Kártyát a fényképezőgépben megformáz, újabb fotók, HD videók próbálgatása, PC-re letölt.
Sajnos egyéb okból PC-n rendszer összeomlás.
PC-t újratelepít, most win7 Enterprise telepít. Fényképezőgéppel összeköt, felismer, driver telepít.
Mit akarok? Hát, a fotókat áttölteni! Jó sokáig "homokórázik", majd közli, hogy nincsenek új fotók vagy videók! Még kétszer kábel ki-be, ugyanaz. Nyomtató kártyaolvasójába memóriakártya bedug, azt mondja, nincs kártya.
Lányom netbookjába kártya bele, minden OK, fotók letölt, pendrive be, arra másol, én gépembe felmásol.
Mi lehet a gond? Valamilyen megoldás?
Bocs, a hosszért! -
herrká
senior tag
Sziasztok!
Gyönyörű fotókat látok naplementékről. Valahol olvastam, hogy a CCD beéghet, ha erős fény éri. Most akkor mi az igazság? Kompakt Fuji digimmel nyugodtan foroghatok a nappal szemben, vagy ehhez már komolyabb masina kell?
Köszönöm! -
herrká
senior tag
Sziasztok! A Fujis topikban már kérdeztem, de nincs válasz. Segítsen már valaki, ha tud!
Fuji S1600-os gépem van. A nyári kisebb kirándulásokra való kényelem tekintetében, néha készítenék vele videót is. (ne kelljen a videokamerát cipelni) Szeretnék HD-ben videózni (AVI - Motion JPG-ben rögzít), így viszont csak 9perc fér rá, a 4GB-os kártyámra. Nézegetem a 16 vagy 32GB-os kártyákat, és ott van, hogy Class 4 = 4Mb/sec, Class 6 = 6Mb/sec, Extreme stb. Az ár pedig hatványozottan emelkedik. Melyik az az írási sebesség, ami kellene minimum a Hd videó rögzítéséhez?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest