- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
válasz
szabolcs83 #20009 üzenetére
18-55 teljesen rendben van, ha lerekeszeled. pláne tájképre.
-
copass
veterán
válasz
krisz12356 #20006 üzenetére
aki ilyen nyomi, az fizessen több stúdió időt!
-
copass
veterán
válasz
Pityu. #19894 üzenetére
az a baj a fotózással hogy elment egy fajta technológiai kinekvannagyobba.
senkit nem érdekel hogy milyen technikával fotózol, a végeredményhez téged fognak rendelni és ez a lényeg. akár jó a kép, akár fos.
na már most, ha kezdő vagy, akkor tanulsz, gyakorolsz saját örömödre csinálod. rutinod túró. márpedig munkához iszonyat nagy rutin kell, mert az sehol nincs leírva hogy a valóságban milyen érdekességekbe szaladsz be rendesen.
ha valaki kijelent egy olyat hogy ő nem hisz a szabályokban, meg szerintem tudnám és ehhez hasonló önbizalomban gazdag kijelentések, az egy idő után hiteltelenné válik.
ha ehhez társul még egy xyfotgrafi oldal vmi egomán vízjellel, akkor süllyesztő.
alázat nélkül ez nem fog menni hosszútávon. -
copass
veterán
válasz
xXxian #19866 üzenetére
ne keverjük már a családi fotót ide, nem egy kategória.
pupupvakut hagyjuk már. ide legalább két rendszervaku kell vagy stúdióvakuk. mert élesnek kell lennie mindenkinek. az meg efnyócper160!
mit utómunkázol egy barlangrajzon? ha belepislog, bemozdul,stbsb. ha elbaxod akkor téged vesznek elő. -
copass
veterán
-
copass
veterán
válasz
Pityu. #19847 üzenetére
ez bazinagy + állandóan levenni, letenni, kipakolni,bepakolni,stbstb. nem egy gyors cucc.
én egy lowepro passport sling-et vettem.
elmondom mi fér bele:
1100D+28-135 felszerelve, tehát cipzár ki és már tudom is használni. fakkba belefér mellé egy 18-55 IS, 2.8/40, 1.8/50 ha kell. rendszervaku, 3-4 szett akksi vakuhoz, pótakuk,sd karik, lenspen , bulb diffúzor oldalsó zsebekbe mehet a szélkabát, víz,kaja!
ezt így elhúzgáltam több fesztiválon is halálkényelmesen sok-sok órán keresztül. -
copass
veterán
válasz
Crystalheart #19657 üzenetére
P4? nasnak még jó!
-
copass
veterán
válasz
maxika2004 #19622 üzenetére
picasa
-
copass
veterán
-
copass
veterán
válasz
Shinnokina #19596 üzenetére
egy koncertfotón ha nem akarsz folyamatosan elmosódást látni akkor tartani kell a 1/160-200-as zárdiőt minimum és ehhez magas iso kell. innentől kezdve nagy fényerő és teleobi stabival, mert mindíg messze vagy a színpadtól. totált meg bármivel tudsz lőni.
-
copass
veterán
-
copass
veterán
válasz
kameraman77 #19531 üzenetére
a régebbi gépek,vázak, obik nem érzékelik hogy ha állványon van és berántják a képet. mivel stabilizálna folyamatosan a nyomorult!
most már a fejlettebb obik érzékelik ha fixen vannak, vagy ha svenkelsz (pl.: canon EF-S 55-250 IS II) ha követtél mondjuk egy kerékpárost, akkor csak a függőleges tengelyen stablilzált, a vízszintest nem. így jobban tudtál éles képet készíteni svenk közben. ami nem egy rossz dolog! -
copass
veterán
be van mozdulvan mind, ezeket a bridge-eket elég stabilan kell tartani és sokáig. mert mire fókuszt talál, meg exponál, ráadásúl elég hosszú záridőket is választ automatán, lemegy a nap. eleve fuji, az nem hejdeszupi képminőség, inkább panasonic ami szép. ahogy mondták próbáld M módban, minél alacsonyabb iso értéken és 1/80-160 zárdiő környékén.
-
copass
veterán
válasz
Sh@dowMAN007 #19471 üzenetére
majdnem egy forma lópikula szenzor kábé ennyit tud, a sony ugye nagyobb megapixellel. ez már ilyen szoftveres ákombákom!
tovább lépni dslr-el tudsz, de az egy más világ. -
copass
veterán
válasz
Sh@dowMAN007 #19461 üzenetére
ááá fujit neeee. panasonic lumix, báármelyik. ja hogy itt nincs pana?
akkor NIKON L830. -
copass
veterán
válasz
Sh@dowMAN007 #19459 üzenetére
háát bezony ez a sony dsc-h300 úgynéz ki ilyen phos.
panasonic dmc-lz7
elég dúrva a különbség. a panának nagyobb a szenzora is egy picikével de kisebb a megapixel. a sonyijé meg pont fordítva
ha neten vetted elálhatsz a vásárlástól 14 munkanapig.
panasonic mindíg bajnok volt képminőségben. -
copass
veterán
válasz
kriszwells #19411 üzenetére
veszel egy külső vinyó racket, arra lemásolod, elrakod. ha kell bedugod usb és megy.
minél több másolatod van, annál nagyobb biztonságban lesznek az adataid. jah és más helyen se árt, mert betörnek elviszik nézhetsz. -
copass
veterán
válasz
vitezlejszlo #19408 üzenetére
-
copass
veterán
itt egy fototippes leírás
de egy középső keresztfókusszal is nagyon jól elvan az ember. -
copass
veterán
válasz
matyi012345 #19288 üzenetére
hamár sötétség szóba jött.
full of anger death/black metál fesztivál
nem volt nálam az 1.8/50!28-135 IS USM iso6400 +5Fé LR-ben +2 expókorrekció még jó, utána már bármihez nyúltam jött a nullás zaj!
-
copass
veterán
válasz
Lassú Víz #19282 üzenetére
egy dolog az irányított workshop és egy másik dolog a valóság!
mert hiába van megbeszélve minden, tiszta idegbajosak lesznek és qrvára elfelejtenek mindent ami meglett beszélve, mert kevés a kaja, kevés a dekor, hol van izé, most jött és már tiszta részeg, mivanmár a levessel,stbstb.
tehát improvizálás van. végig. a profik is verik a fejüket a falba a polgárin, templomin.kötelezőt (gyűrű,csók,csokor,torta,mtáncmstbstb.) meglövik aztán annyi. egy dolgot tud nagyjából irányítani a fotós: a kreatívot. a többi zsákbamacska.
ha mégis reklamálnak hogy de hát az miért nincs rajta, akkor meg a profi egyből azt mondja: nem ez lett megbeszélve. a kör bezárult. -
copass
veterán
válasz
bubi92 #19253 üzenetére
"feketefehér lefotózom a hajléktalan" szociófotónak hívják, számomra az elég hatásvadás. de ki hogy értelmezi ezt.
soós bertalan lefotózlak szerintem nagyon jól lát! -
copass
veterán
-
copass
veterán
válasz
-HajTömeg- #19134 üzenetére
eredeti lenspent, boltból. ebayről nem.
-
copass
veterán
válasz
jjeahh #19068 üzenetére
ahhoz képest hogy koppintása a canonnak a yn, elég jó a fogadtatása. nekem 565ex van,havernak 568ex meg ismerek pár emberkét akinek 560ból is van egy pár stúdióba. megy mint a szél. ha ebay-ről veszed akkor aprópénzért van egy jó és megbízható vakud. de itthon is tudsz venni garival a mikrosat,shopdigital-nál 1 év garival. én itthon vettem mert gyorsan kellett!
-
copass
veterán
i3 már elég neki, i5, i7 javasolt.
mocskos sok ram 8gb, ssd nem árt. -
copass
veterán
válasz
andris1602 #18928 üzenetére
két ember már tömeg, nem olyan a szitu, nem felismerhető, stb.
hozzám odajött egy muki plázában vmi nemdögleszmeghaeztiszodtermékmenedzserpinkingben hogy van engedélyem fotózni? mondom neki ki kérdi? hát ő , meg a törvény is mondja és nem járul hozzá. mondom neki pont leszarom, perelj be. van félmisid rá? ööö. na szevasz. lefotóztam direkt, ott volt még 3-4 ember körülötte. kiment portálra. bírónő kérem hát látta hogy fotózom. nem mondott semmit, oda se jött, hogy nem járul hozzá.
mondhatja a muki hogy beszélt velem, hogy bizonyítja be hogy mit mondott nekem? sehogy.
tanuval vagy ha felveszi a beszélgetést mobillal, akkor bajban lennék, mert akármennyire illegális egy titkos hangfelvétel, ha bizonyítani tudod vele az ártatlanságod, akkor a bíróság figyelembe veszi. -
copass
veterán
válasz
szilagyiakos #18872 üzenetére
rendezvény? beltér, kültér, nappal,este, elegáns, laza? igény mi? egyedül nem vállalnám még tartalékvázzal se.
-
copass
veterán
válasz
wnorbee #18828 üzenetére
elállási jog
igen, mert nem volt módod kipróbálni ha webshop-ban vetted. -
copass
veterán
válasz
Fotonhámozó #18744 üzenetére
18-55, 35 szűk lesz. iso kűdjed neki. vigyél állványt ha tudsz.
-
copass
veterán
-
copass
veterán
válasz
korpicschess #18688 üzenetére
most erre mit mondjak?
annak a gépnek mindegy hogy mivel tisztítod. akkora egy semmi szenzoron a légyxar se számít a frontlencsén! -
copass
veterán
válasz
korpicschess #18683 üzenetére
akkor a faxér kérdezel bennünket?! ha? köpj rá oszt töröld bele az ingedbe.
bírom az ilyen hozzáállást. -
copass
veterán
válasz
korpicschess #18679 üzenetére
edigitalban 3k, az igazi.
-
copass
veterán
válasz
korpicschess #18635 üzenetére
1900 naonjó.azért az árért simán. jó töltő se árt hozzá.
-
copass
veterán
válasz
@matthew@ #18595 üzenetére
virtualdub-os részt ajánlom
ha mov érdemes átrakni aviba. -
copass
veterán
válasz
mrmarkus #18350 üzenetére
én halogén izzós bringalámpánál használtam. úgy leszívta az akksit hogy csak pislogtam, első gondolatom az is volt hogy nah eneloop, mítosz. aztán a nitecorral meg jött ki a szemem csigának amikor már 1 hónapja ment a lámpa, ami csak egy hetet bírt. ugyanazzal a használattal persze. rossznak hitt akksikat is képesek visszahozni ezek a drágább intelligens töltők.
-
copass
veterán
válasz
mrmarkus #18344 üzenetére
azzal az a gond hogy töredékére se tölti fel. nem is értettem hogy miért, aztán mondták hogy a gyári tölti x órát és lekapcsolt vagy vmi ilyesmi. a jobbak meg intelligensek, mérnek, köze figyelnek meg ilyenek!
feltöltöttem egy nitecore intellichargerrel és egyből 5ször annyit bírt ugyanaz az akksi. csak néztem hogy he? -
copass
veterán
válasz
korpicschess #18339 üzenetére
akkor tökmindegy milyen akksit veszel, eneloop-hoz ilyen töltő kell és kés. még a gyári töltője is egy kalap kaki.
-
copass
veterán
válasz
korpicschess #18328 üzenetére
eneloop
-
copass
veterán
-
copass
veterán
válasz
@matthew@ #18232 üzenetére
mov mindenképpen, az tárolja a legtöbb információt, az mts már tömöríti valamennyire. plusz néha szenvedős a hangja miatt.
avi-ban tárolok, h264 vagy xvid codec, hang mp3 ofkorsz!én csak sima HD-ben tudok felvenni, 720p, de tökre elég egy 82centisen így is. és a méret se mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Háztartási gépek
- Társasjáték topic
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest