- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- A V3 Ultra 5G-vel tér vissza az Alcatel
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- One mobilszolgáltatások
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Kezdetleges téma összefoglaló v0.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
modulus
aktív tag
Gyakorlattal jön magától, mikor mit kell állítani egy adott fotóhoz.
Egy kezdőnek szerintem sokat segít, hogy azonnal látja is a beállítások módosításának eredményét a kijelzőn, vagy keresőn. Ez kizárhat néhány fényképezőgépet.Az, hogy ki mivel hogyan fotóz, embere válogatja szerintem. Én például teljesen manuális beállításokkal szoktam fotózni.
Valahogy nekem így könnyebb, hogy én kontrollálok mindent, lehet azért mert kezdő fotós vagyok és képzettségem sincs hozzá.Ha lehetőségem van rá az ISO-t mindig alacsonyan tartom amennyire csak lehet. Rekeszt szintén ahhoz képest állítom be amit fotózni akarok és nem piszkálom annyira, és leginkább csak az záridővel szoktam játszani.
Ha sok a fény akkor záridő és rekesz, ha éjszaka akkor meg záridő és iso változtatással fotózom, ilyenkor a rekesz minél tágabb legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest