- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Netfone
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz unravel #18592 üzenetére
Az adott oldaltól függ. Netpincér pl. sikertelen bankkártyás fizetés esetén visszadob a fizetési oldalra, ahol újra választhatsz fizetési módot. Értelemszerűen nem küldi el addig az étteremnek.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz unravel #16982 üzenetére
Attól függ, hogy rendelvényre felírt készítmény érdekel, vagy vény nélkül kapható. Előbbiből a különféle ópioidok, morfinszármazékok a legerősebbek, vény nélküliből hatóanyag alapján személyenként eltérő a hatás erőssége, nekem a Cataflam szokott bejönni.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
moonguru
őstag
válasz unravel #16038 üzenetére
Szia!
Én úgy tudom hogy a telenor (a 3-ból számoltam) de a digi-é nyerő lehetne, DE sajnos nem az... (megnéztem)
Ez lenne a legolcsóbb, de én nem juthattam hozzá! (anno)
Egyébként most Vodát használok (XXL) az se rossz!
Ui:
Most látom hogy te korlátlant keresel!
Olyan sajnos csak flottában érhető el és nem nagyon reklámozzák!
A pór népnek marad ez:
[ Szerkesztve ]
Monitor Guru!
-
nagyúr
válasz unravel #16027 üzenetére
Ha most utaltál, akkor lehet, csak holnap jelenik meg, attól függően, mikor zárja a K&H a tranzakciókat. Egyébként 2 óránként mennek a tranzakciók a bankok között, tehát utalást követően max 2 órán belül ott van a della a másik számlán.
-
nagyúr
válasz unravel #15677 üzenetére
Igen. De az új SIM-ek jó ideje eleve úgy jönnek, hogy perforálva vannak mindhárom méretre (normál, micro, nano).
-
Nkboy
senior tag
válasz unravel #12839 üzenetére
Ha azonnal sorra kerülsz, akkor végül is megvan 10 perc alatt (fénykép készítés, papírok kitöltése). De a személyit majd postán kapod meg, kb 2 hét múlva. Ugye nem gondoltad komolyan, hogy 2014-ben, a számítógépek világában azonnal a kezedbe kapod?
A fekete kormánylégzsák a bézs utastérben felér egy őszinte vallomással
-
BogyóBP
addikt
válasz unravel #12407 üzenetére
Nem. Ellátnak mert nem tagadhatják meg csak fennáll az esélye hogy kipostázzák csekken az ellátás költségét amennyiben nem rendeződik a taj szám pirosodása, tehát nem lesz zöld. Nekem is volt már ilyen. Ez lehet adminisztrációs hiba is, illetve késői befizetés vagy csúszás nem kell megijedni ha több napig is fenn áll akkor bekell telefonálni az APEH hez és megkell érdeklődni hogy van e rendszeresen a munkáltatód által fizetve a TB járulékosság vagy elfelejtettek neked szólni hogy rendezned kéne. + Nem árt a munkáltatót se megkérdezni.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
krizmo_
addikt
válasz unravel #12230 üzenetére
Csináltuk már nyers barna és fehér csiperkéből, laska gombából is.
A gombán ne legyenek pl. foltok, mert akkor már régóta áll, a kalapja feszes legyen és sima.Szerk.:
Egyébként pont most van az Aldiban jó áron, a barna csiperkét ajánlom, szerintem jobb mint a fehér, egy kicsivel.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz unravel #11952 üzenetére
Nem muszáj a PayPass funkciót használnod, elvileg a pénztárnál mindig rákérdeznek, hogy "érinthetik-e" vagy sem, illetve, ha normál módon (chippel vagy mágnes csíkkal) fizetsz a kártyáddal, akkor is lehet pár nap késés a könyvelésben, ez nem a PayPass miatt van.
-
nagyúr
válasz unravel #11950 üzenetére
Meg kell jelennie, de lehet pár nap késés, amire az adott üzlet számlavezető bankjától megérkezik a terhelés visszaigazolása. A fizetett összeg persze egyből levonásra kerül. Nézd meg pár nap múlva a számlatörténetet.
-
-
Met
nagyúr
válasz unravel #10170 üzenetére
Ez így nem teljesen igaz, inkább a kaszkadőrökhöz hasonlítanak, próbálnak úgy verekedni hogy valóságosnak hasson, van amit el lehet játszani (pofonok, rúgások) és van amit nem (chokeslam, Batistabomb).
Amit a ringben látsz az mögött rengeteg gyakorlás van. a megjátszás ellenére is vannak sérülések elég gyakran.Az hogy éppen ki nyer nagyrészt a sztori írókon múlik ők írják a feudokat (ki kivel és hogyan kerül viszályba amit aztán egy nagy gálán rendeznek le) aszerint hogy mi jobb az üzletnek (sajnos csak szerintük)
[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- VMware
- Gaming notebook topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest