- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Macrodroid
- Három új Moto G mutatkozott be
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitvanyalak
senior tag
válasz VoidXs #20263 üzenetére
Nem. Többször is láttam, hogy akár még a linkben is más a neve a hirdetésnek, mint amit hirdetnek, illetve a hozzászólások abszolút nem relevánsak, vagy akár hónapokkal ezelőttiek.
Tehát először hirdetem a piros xboxomat, de aztán a hirdetést nem archiválom, hanem átírom mondjuk kék playstation-re.A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
-
Vakegérke
félisten
válasz VoidXs #18234 üzenetére
Itt a diákmunka bérkalkulátor. Ha számolgatsz egy kicsit, hamar kiderül, hogy a nettó pénz a bruttó 85%-a.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
nagyúr
15% az SzJA, 8.5% az eü+munkaerőpiaci hozzájárulás, 10% nyugdíjjárulék, az 33.5%, szal zsebben 66.5% marad.
Olyan, hogy "diák nettó", olyan nincs, az a kérdés, hogy milyen formában foglalkoztatnak. Ha rendes munkaszerződéssel, akkor ugyanúgy adózol, mint aki nem diák. Itt felsorolják a lehetőségeket, de ez nyilván a munkáltatótól függ.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Vakegérke
félisten
Úgy néz ki, hogy Jorus jól számolt.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
minek?:S
őstag
-
Bjørgersson
félisten
-
Rivaul
addikt
válasz VoidXs #13703 üzenetére
Azt ugye tudod hogy hiába mész el oda melózni nem valószínű hogy kapsz olyan pulcsit. Minden cégnél csak bizonyos időnként van "ruhaosztás" az alap gatya és póló kombót azt megkapod max de a mekibe asszem azt is vissza kell adni.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
EmberXY
veterán
válasz VoidXs #13674 üzenetére
Így némiképp más a helyzet, de akkor is furcsának tartom, hogy csak úgy hazahordják a mekis cuccokat, ráadásul akik már nem dolgoznak a cégnél, azoknál egy csomó cucc lehet kint (egy dolgozónak nyilván több ruhája van).
Továbbra is azt mondom, csak akkor mehetsz biztosra, ha tényleg keresel egy mekis dolgozót.kovy2kilenc: Köszönöm az elismerést.
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz VoidXs #13671 üzenetére
Az "egyedi megrendelésre" a saját példámból kiindulva nekem azt jelenti, hogy az adott dolgozó konkrét méreteire rendelik (a cég, a ruhákat gyártó, karbantartó és tisztító cégtől, nálunk így volt, egy külső cég hozta, vitte, tisztította, fehérítette, javította a ruhákat), vagyis azzal a dolgozó valójában nem rendelkezik, csak a munkáján belül. Azt nem tudom, hogy konkrétan hogy megy, ki fizeti a ruhákat, de a " kizárólag a munkatársak számára érhető el" nekem ugyanazt sugallja, mint ami az én esetemben is volt.
Ha megkeresel egy ott dolgozót, akkor többet fogsz tudni...
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz VoidXs #13669 üzenetére
Én nem ismerem az ottani szokásokat, de dolgoztam élelmiszeriparban, nekünk 6 öltözet ruhát adtak (nadrág, póló, pulóver), amiknek a belső cimkéin még a nevünk is rajta volt, bár fizetni nem kellett értük (csak ha kárt tettünk volna bennük), viszont az összessel el kellett számolni felmondáskor, még azzal is, ami éppen mosásban volt...
Up the Irons!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest