- Samsung Galaxy A50 - minden, ami kell
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz phrenetiX #46831 üzenetére
Itt-ott hallani híreket, hogy fiatal lányok annyira belemásztak a mobiljukba valami sorompó nélküli vasúti átjáróban, hogy kinyírta őket a vonat. Ezek a mobil cuccok tényleg jól csinálják. Hullik a férgese. Szóval ja. Azok a bt-s fülbogarak király cuccok
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
MaxxDamage
félisten
válasz phrenetiX #42762 üzenetére
Szia,
Igen, ha vissza megy hozzád, akkor a vissza postázási díj amit fizetned kell.
De asszem ezt a posta nem úgy kezeli, mint mikor feladtad...kérdezz rá a postánál!◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
inf3rno
nagyúr
válasz phrenetiX #42655 üzenetére
Valami elvi lehetőség van töltésre HDMI-n keresztül, de szerintem senki nem használja. Szerintem ezzel az átalakítóval max adatot tudsz küldeni, de még abban sem vagyok teljesen biztos, hogy működne.
Van valami MHL szabvány, amit ha támogat a monitor és az átalakítód is, akkor elvileg lehetséges tölteni róla. [link]
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
Beni2360
félisten
válasz phrenetiX #42657 üzenetére
Jól gyanítod. Keres olyat ami Y adapter amin van egy töltő kábel fogadó vezeték a hdmi mellett. Jack változat van.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Cs1csó
félisten
válasz phrenetiX #42594 üzenetére
Szia, a válasz egyszerű (igaz sosem volt még gáz bojlerem) hívj fel egy GÁZKÉSZÜLÉK SZERELŐT és majd ő megnézi, gáz nem játék!
Tipp: ha csak valami takarítás vagy hasonló gond tehát nem kell alkatrészt cserélni akkor 10+k körüli áron megúszod. Ha valami elromlott az már teljesen alkatrészfüggő, hogy mennyivel lesz drágább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Robotporszívók
- TCL LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Honda topik
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- Politika
- Samsung Galaxy A50 - minden, ami kell
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.