- Prohardver app (nem hivatalos)
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz I02S3F #45160 üzenetére
A legnagyobb gond itt szerintem az, hogy ha leírja, vagy kimondja az ember a gondolatait valaki más felé, az is magasabb prioritásra helyzi őket, ha pedig még helyeslően hallgatják, az még inkább. Tehát ha rázúdítod őket egy fizettt rabszolgára, az megerősíti benned a saját, esetlegesen megkérdezhető gondolataidat (avagy megerősíti benned a hülyeséget).
A piszológussal és önsegítő csoporttal pedig az a gond, hogy ő/k terelni fognak valailyen irányba, ami egyáltalán nem biztos, hogy előnyös száomdra (akkor sem, ha ezt egy kitanult, ledoktorált, kamaratagi orvos teszi, mert nem teljesen alapltalan a a "shrink", avagy "agyzsugorító" szleng a pszichológusokra/pszichiáterekre -> persze amikor "nagy a baj" és/vagy tudatosan "átlagos" akarsz lenni, akkor ez a kisebbik rossz, de ha nem, akkor nem feltétlenül...).
Bár ha elég öntudatos és magabiztos vagy, aki nem hagyja magát manupulálni, akkor jó élmény lehet beszélgetni dokival, mert alapvetően művelt és intelligens emberek (csak ne hagyd, hogy mindig ők vezessenek és ne tekintsd őket "magasabb hatalomnak", hanem egyszerű társalgási partnernek, aki pénzt kap a veled töltött idejéért, és kész...). Ha ügyes, akkor rá is jön, hogy mit akarsz tőle, és nagyjából azt kapod, de azért elfogja mondani a véleményét, amit helyesnek tart (nem helyesel az ordas baromságokra is...).Esetleg próbáld ki, hogy bámuld a csupasz falat/plafont, vagy ha az túl unalmas, akkor hallgass közben zenét, vagy nézz valami ~0 tartalmú tvsorozatot (esetleg olyat, amit már láttál/hallottál, hogy ne kössön le nagyon), és elmélkedj a gondolataidon. Ezt még a dokik is szokták javasolni ahelyett, hogy a telefont görgeted, szóval valahol a két világ közt áll (hivatásosak szerint is jó, és a piszológus-skeptikusoknak sem intrúzív).
Vagy amit már írtam, tesztelgesd az AI-t, csak ne éld bele magad túlzottan (de ezt én még nem próbáltam, csak felvetem !!! - én inkább el is zárkózom ettől, de én a magam módján többnyire szeretek egyedül lenni a gondolataimmal, ezért nem hiányzik túlzottan se a valódi, se a virtuális társalgási partner / barát...).[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Renault, Dacia topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Politika
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Androidos tablet topic
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest