- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- iPhone topik
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
EmberXY #31636 üzenetére
Szia,
Semmi tájékoztatás nincs a képzés oldalán? Telefonszámon tudsz érdeklődni ?
Én nem mennék. A digitális oktatásra való átállás meg időt vesz igénybe, mivel semmi támogatás nem érkezik hozzá fentről, minden iskola/tanár oldja meg magának.
Felnőttképzést nem tudom, milyen formában érinti, de én akkor sem mennék, ha fizetős (pl. okj), inkább buknám az árát. Jó eséllyel átszervezik másik időpontra vagy valahogy megoldják a távoktatást.(#31639) MaxxDamage: Munkahelyfüggő természetesen.
(#31638) EmberXY: Ezért szeretjük, ha az iskolákat érintő döntéseket péntek este szokták meghozni/kihirdetni, nehogy érdemben lehessen rá reagálni. Pl. ez is, NAT is.
De 1-2 napon belül szerintem az iskolák is kicsit összeszedik magukat, és ha be nem is indul, de legalább lesz valami elképzelés az oktatás mikéntjéről.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged