- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
peteralbert7
tag
válasz tigerscorpio #21700 üzenetére
Gondoltam én is a tápra,de ez a probléma csak a biosfrissités óta jelentkezik.Most minden alapon van,csak a ventiprofilokat állitottam vissza.Az energiagazdálkodási sémákat töröltem,ram is alapon.Csináltam mem-tesztet,nincs hiba.Most is megy a háttérben egy film már 50 perce,Utorrent 615 torrent-el és eddig ok/kopp-kopp-kopp/CPU:42 fok,Alaplap:31fok,Vidkari:29fok.
-
peteralbert7
tag
válasz tigerscorpio #21683 üzenetére
A régit nem engedi visszarakni.Egyéb ötlet?Load bios default megvolt,az alaplapon a gpu boost volt letiltva,le is van.Egyedül a ramok lettek felhuzva 1600MHZ-re,de úgy voltak a régi biosnál is.
[ Szerkesztve ]
-
peteralbert7
tag
Sziasztok.Nemrég frissitettem a biosomat és azóta folyton újraindulgat a gép.Filmeknél 20 percenként,játékoknál 40-60 percenként.Van valakinek ötlete,hogy miért?
-
peteralbert7
tag
Sziasztok.Olyan problémám lenne,hogy egy Asus F2A85-M típusú alaplapot használok,egy Samsung 32colos tv-re kötve/HDMI/és a Biosból csak ennyit látok [link] Valakinek van ötlete,hogy mi lehet a probléma?
Ki lett próbálva monitor kábellel,úgy is hogy monitorra kötöttem de ugyan ez,a bios 1/3 látható csak,
[ Szerkesztve ]
-
peteralbert7
tag
Sziasztok.Olyan problémám lenne,hogy egy Asus F2A85-M típusú alaplapot használok,egy Samsung 32colos tv-re kötve/HDMI/és a Biosból csak ennyit látok [link] Valakinek van ötlete,hogy mi lehet a probléma?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Renegade 2x8 GB RAM DDR4 3600MHz - garanciás, ingyen szállítás
- Gigabyte GA-Q77M-D2H rev:1.0 LGA 1155 alaplap
- Gigabyte 4.gen i7-es félkonfig! fejlesztés miatt, eladó! FoxPost ON! Alkuképes!
- Asrock B450M Pro4-F alaplap, használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest