- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kakukktojás2
aktív tag
válasz Bad Pritt #35283 üzenetére
Mivel intel, próbálj meg a ramokkal variálni, havernál volt hasonló mikor az új I5 öst megvette, nem volt mindegy hogy memóriafoglalatba tette a ramokat. 1 rammal próbáld meg inditani a gépet, ha úgy elindul, akkor csak a ramokkal kell variálnod, ha nem akkor lehet h eleve rossz a lap!
-
Kakukktojás2
aktív tag
válasz edeleny #35232 üzenetére
Tipikus Asus hiba, valamiért az asus deszkák a beállitott feszültségtől mindig valamennyivel magasabb értékeket mutatnak..Hiába nagy gyártó az Asus én nagyon csalódtam bennük.... minnél nagyobb egy gyár annál több "szemét" kerül ki belőle...Nekem eddig 5 asus lapom volt, abból mind az 5 hibás lett...
Leggyakoribb a bios elem lemerülése, hiába cseréled ki, nem jóóóó, vagy a memória foglalat szált el, meg még sorolhatnám... -
Kakukktojás2
aktív tag
válasz Balathruin #35228 üzenetére
De az asusnál viszont raktam, és ott is jelentkezett ugyan ez a hiba... Mondjuk azon elszált 2 memóriafoglalatom is, azért gondoltam h az alap lesz a gond.... nem hiába Asus.....
-
Kakukktojás2
aktív tag
válasz SalvadorLynx #35225 üzenetére
Az nemjó, lehet elszált az egyik biosz a lapon és nem tudja visszaállitani, újra kellene flashelni, de ahoz csak szakember ért!!
-
Kakukktojás2
aktív tag
válasz SalvadorLynx #35223 üzenetére
Nem próbáltad megnyomni a gombot ??
-
Kakukktojás2
aktív tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem, van egy olyan problémám hogy van egy asus lapom, és azt hittem h elszált rajta a lan, mert a win7 egyáltalán nem lássa, a problémát úgy orvosoltam h betettem egy wifi kártyát, na most a napokban vettem egy giga lapot, és azzal is ugyan ez a probléma van, hátul a led villog, de a win környezetben a kis gépnél egy bazi nagy piros X van...Leszedtem a drivert a giga oldaláról és azt irja a lan alvó módban van?? Ilyenkor mi a teendő?? Mondjuk új wint nem telepitettem az új lap beszerelése után...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Tőzsde és gazdaság
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...