Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kakukktojás2
aktív tag
válasz
Bad Pritt #35283 üzenetére
Mivel intel, próbálj meg a ramokkal variálni, havernál volt hasonló mikor az új I5 öst megvette, nem volt mindegy hogy memóriafoglalatba tette a ramokat. 1 rammal próbáld meg inditani a gépet, ha úgy elindul, akkor csak a ramokkal kell variálnod, ha nem akkor lehet h eleve rossz a lap!
-
Kakukktojás2
aktív tag
válasz
edeleny #35232 üzenetére
Tipikus Asus hiba, valamiért az asus deszkák a beállitott feszültségtől mindig valamennyivel magasabb értékeket mutatnak..Hiába nagy gyártó az Asus én nagyon csalódtam bennük.... minnél nagyobb egy gyár annál több "szemét" kerül ki belőle...Nekem eddig 5 asus lapom volt, abból mind az 5 hibás lett...
Leggyakoribb a bios elem lemerülése, hiába cseréled ki, nem jóóóó, vagy a memória foglalat szált el, meg még sorolhatnám... -
Kakukktojás2
aktív tag
válasz
Balathruin #35228 üzenetére
De az asusnál viszont raktam, és ott is jelentkezett ugyan ez a hiba... Mondjuk azon elszált 2 memóriafoglalatom is, azért gondoltam h az alap lesz a gond.... nem hiába Asus.....
-
Kakukktojás2
aktív tag
válasz
SalvadorLynx #35225 üzenetére
Az nemjó, lehet elszált az egyik biosz a lapon és nem tudja visszaállitani, újra kellene flashelni, de ahoz csak szakember ért!!
-
Kakukktojás2
aktív tag
válasz
SalvadorLynx #35223 üzenetére
Nem próbáltad megnyomni a gombot ??
-
Kakukktojás2
aktív tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem, van egy olyan problémám hogy van egy asus lapom, és azt hittem h elszált rajta a lan, mert a win7 egyáltalán nem lássa, a problémát úgy orvosoltam h betettem egy wifi kártyát, na most a napokban vettem egy giga lapot, és azzal is ugyan ez a probléma van, hátul a led villog, de a win környezetben a kis gépnél egy bazi nagy piros X van...Leszedtem a drivert a giga oldaláról és azt irja a lan alvó módban van?? Ilyenkor mi a teendő?? Mondjuk új wint nem telepitettem az új lap beszerelése után...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- SSD kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Garanciális! Asus ROG CROSSHAIR X670E HERO Alaplap! BeszámítOK
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- ASRock X399 Phantom Gaming 6 Threadripper 2920X ARCTIC Freezer 50 TR
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest