Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- AI-jal és páncéllal készül a CES-re az Ulefone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Sziasztok, lenne 1-2 kérdésem.
Vettem egy asrock b360 pro4-es alaplapot, na most egy 5 éves lapot váltott, aminek teljesen más volt a bios-a, így a következők lennének a kérdéseim.
Ram beállításnál kell az xmp 2.0, vagy auto-ra kell állítani?
i5 8600-as proci ment bele, ami elvileg 4.3 ghz-n megy max, nálam ez 4.1. Be kell valamit pluszban kapcsolni?
Illetve a cpu fan-nál 4 választási lehetőség van, mivel nem gyári hűtővel hűtöm így performance-ra raktam, így 54 fok max a cpu játék alatt, meg lehet adni saját értéket is a cpu ventinek, vagy jó lesz így ezzel a beállítással?
Előre is
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
addikt
-
addikt
Sziasztok, nem tudom hogy pont jó helyen kérdezem e, de másra nem nagyon tudok gyanakodni mint alaplap (esetleg táp) hibára. Röviden, gerjed a hang a gépen, üres járatban (net+film) nem nagyon kivehető, csak fülesben (elég hangosan hallgatva) játék alatt viszont idegtépő, folyamatosan gerjedő hang egy kis ütemes halk kattogással fűszerezve.
Akkor is produkálja ha hangkártyával küldöm ki a hangot (asus xonar dg) és akkor is ha videókártya (rx480) hdmi menetén. Na most vga gond biztos nem lehet mert azt egy hete cseréltem és az előzővel is pont ilyen volt.
Így marad a kérdésem, alaplap vagy táp probléma? (esetleg valami más amire nem is számítok).
A választ (válaszokat) előre is köszönöm.
-
addikt
válasz margithid #16198 üzenetére
Nekem az volt a baja hogy nem ismerte fel a VGA-t meg nem engedte a win7-et felrakni, számítógépboltos ismerősöm megcsinálta, BIOS-t kellett frissíteni, amíg nem frissíted addig nem nagyon fog menni semmi.
-
addikt
válasz margithid #16187 üzenetére
Én 3 hete raktam össze egy gépet (életemben először) Az alaplapom egy asrock b75 pro 3.
A kézikönyvében leírtak szerint csináltam mindent, és elsőre tökéletes lett.
Szóval ha mindent úgy csinálsz ahogy az alaplap könyvében le van írva (rajzolva) jónak kell lennie.
-
addikt
-
addikt
válasz sz.istván #15923 üzenetére
Volt egy asrock nettop-om, az is ugyanezt csinálta, újkora óta, 2 évig használtam majd most eladtam, mindig is ilyen volt, nem hiszem hogy ez hiba.
Bekapcsoltam 1...2...3... és indult, hogy addig mit csinált azt nem tudom, de szerintem ez nem hiba.
-
addikt
Megoldódott a problémám
De egy kicsit durvának tartom hogy vadonat új alaplapnál BIOS frissítéssel kell kezdeni
-
addikt
Sziasztok, olyan problémám lenne hogy frissen összerakott gépnél (asrock b75pro3) most tettem fel a windowst, és mikor kiírja hogy a véglegesítéshez újraindul, miután ujraindult nem tölti be a windowst, csak az alaplap betöltő képe jön be 2mp-re és villan egyet a monitor és megint az alaplapi indítókép jön be, és ezt csinálja és nem lép tovább, ssd-re lett telepítve a windows.
Valaki tudna ebben segíteni, mert már megőrülök
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest