Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
Sziasztok,
Ezt a 24 tűs táp csatlakozót hogy a búbánatba lehet kihúzni a lapból? Az előző gépemen gyakoroltam, csak úgy sikerült, hogy a kábeleket fogtam meg és erősen húztam.
Ilyenkor nem sérül az alaplap vagy a csatlakozó aljzat?
Van ennek valami szakszerű technikája?
-
Ryder62
őstag
Hi,
Vettem egy msi b150m mortar lapot. Szerintetek miért nem érzékelte a ps2-es billentyűzetemet win telepítésnél? Csak úgy tudtam folytatni ha rádugtam egy usb- s billt.
-
Ryder62
őstag
válasz
RollingPotat #42828 üzenetére
Meg is halt. Ma több szenvedés után, a win sem töltődött be, indítás után se kép se hang (szó szerint)
Betettem egy HD4670-et, azzal rögtön lett kép, csökkentett módban driver uninstall majd feltettem a hozzá tartozót.
Tesztelem pár napig a gépet, ha minden oké akkor a kártya döglött meg.
A 6850-hez a legújabb teljes (nem béta) drivert tettem fel. (14.12.)
-
Ryder62
őstag
Feltettem új drivert, de már egyre sűrűbben csinálja. Zsinórban egymás után két fagyás és egy kék halál.
A negyedik indításra már használható a gép (ki tudja meddig).
Tehát a probléma a következő: vagy csak simán lefagy a gép (bárhol; böngészőben, játékban stb) vagy pedig kék halál jön elő mely ezeket tartalmazza:
"Attempt to reset the display driver and recover from timeout failed"
"The problem seems to be caused by the following file: atikmdag.sys"
A kérdés, hogy az alaplap kizárható-e?
Olyan mintha a videókari haldokolna mert egyre többször fagy és kék halálozik a gép és mindig ezekkel a szövegekkel.
-
Ryder62
őstag
Hali
Rosszalkodik a gépem. Volt három kék halálom, mely mindig ezt írta: "Attempt to reset the display driver and recover from timeout". Ezt akkor csinálta mikor böngészőben neteztem.
De tegnap meg ma játszottam és csontra lefagyott úgy hogy a num lock-ra sem reagált semmit. Csak a gép reset segített. Meg előfordult már hogy gép bekapcsolása után nem volt kép. Kártya kivétele és betétele segített csak.Ez szerintetek lehet alaplap hiba vagy videókari haldoklik?
-
Ryder62
őstag
Hali
Melyek a legnépszerűbb hirdető oldalak? Ahol lehetőleg a hirdetés feladás ingyenes.
-
Ryder62
őstag
Hali
Ezt a ramot rendelném meg még ma viszont innen még nem vettem semmit. A kérdésem hogy most ez 2X8 GB vagy 2X4 GB?
Bocsi, de nem egyértelmű mert minden máshol a kit kiszereléseknél zárójelben oda van írva hogy 2X2, 2X4 stb.
Most 4GB csücsül a gépben, 8-ra fejlesztenék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- Garanciális! Asus ROG CROSSHAIR X670E HERO Alaplap! BeszámítOK
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3.200MHz C16 Intel & AMD INGYEN FOXPOST
- ASRock Z270 Pro4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Intel Core i7-13700K Processzor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest