- Apple Watch
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
LK
addikt
válasz ASDer.. #81066 üzenetére
Még örülhetsz is, hogy 1óra 15 perc alatt válaszoltak neked a másik topicban. Én kb. a kérdéseim felére kaptam csak választ (hozzáteszem nem pont itt, elszórva a fórumban).
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
LK
addikt
Sziasztok!
Két napja még működő gép alaplapja nem érzékeli a rákötött sata eszközöket. 1db SSD, HDD és DVD író. Biosban nincsen csatlakoztatott eszköz. Csak a rendszer ssd nem látszott, most már semmi. Elem ki majd be sem segített. Semmit nem csináltam a géppel. Táp nem ad kraftot nekik? Csak az alaplap hibája jut eszembe elsőnek. Sata helyeket is felcseréltem, kábelcsere is megvolt. Van ötletetek? Köszi"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
LK
addikt
Sziasztok!
A gépem elkezdett újraindulni. Először pár percenként, majd most már folyamatosan. Ha sikerült a Biosba belépni akkor abbahagyta. Mindennek megy a ventilátora. Semmi nincsen túlmelegedve. Én alaplapra, memóriára gondolok és talán tápegységre. Most felváltva egyesével beteszem a memóriákat, hátha az a baj. Talán slot hiba. Másfél éve nem piszkálom a gépet egyébként, nem szereltem semmit mostanában. Van ötletetek? Ha slothiba lenne akkor lehetséges a másik két párhuzamos slotot kipróbálni? A gépem:
INTEL Core i3-9100F 3.6GHz 1151 300 BOX
Zalman ZM500-LXII 500W tápegység
16GB 3200MHz DDR4 RAM G.Skill Aegis CL16 (2x8GB) (F4-3200C16D-16GIS)
ASROCK B365M Pro4-F
Sapphire RX570 ITX
1-2 alap dolgot szeretnék kipróbálni, ha adtok még ötletet, egyébként megy a szervízbe délután. Köszi"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
LK
addikt
válasz pontyos #71900 üzenetére
Nálam ugyanez volt:
kábelcsere, sata csere, tápkábel cserék, elem csere, cmos clear a végén, az utóbbival működött még 1-2 hónapig aztán már be sem bootolt.
Tegnapelőtt leteszteltem a vinyókat és az ssd-t, és mind működtek, most cserélem az alaplapot."óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
LK
addikt
válasz Beba Snake #71870 üzenetére
Megnéztem, felismeri, és a nulladik bios is ismeri minkét verziós 9100f-et, csak a G. Skill 3000 v. 3200-es az I3 miatt csak max. 2400-en fognak menni?
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
LK
addikt
Sziasztok!
A RAM-os topicban nem válaszoltak, ezért ide is berakom a kérdésemet:
Elvileg ez a gép lesz, és az adott termék adatlapja alapján a következő RAM-okat képes futtatni:
I3 9100 F: DDR4 2400
Asus B360M-A: DDR4 2666 (ennél a kompatibilitási lista alapján 3200-as RAM-okat is futtat.)
G.Skill Aegis 3200 cl16 jó árban van most, azt venném. Most ezt 2400-on fogja futtatni a lap a proci miatt? Vagy amit beállít majd a lap tesztelgetve húzzam apránként lejjebb az időzítéseket, vagy feljebb a frekvenciát?
Vagy vegyek egy 2400-as RAM-ot? Köszi a segítséget előre is.
Találtam egy Asrock B365M pro4-F lapot is, ami szimpi, de a Mem kompatibilitási adatlap csak 2600-as Ramokig szól. Az -F jelzés nem tudjátok mit jelent az Asrock lapnál?
Tudnátok infót, tippet adni? Köszi"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
LK
addikt
válasz quailstorm #53239 üzenetére
Mást is kérdeztem,más sem értette . Legrosszabb esetben lementek mindent egy nagy külső vinyóra, és formázás után megy vissza minden Köszi a válaszokat
-
LK
addikt
válasz quailstorm #53237 üzenetére
Úgy lesz. Csak a rendszer SSD-t hagyom a lapra dugva, a többit ha már megy, akkor dugom rá.
Még egy dolog: a lányom gépébe akartam áttenni egy HDD-t, és nem ismerte fel a rendszer,nem volt hajlandó használatba venni,csak ha formázom. W7>W7.
Sanszos ugyanez,ha még ráteszem az előző alaplapon (rendszeren) használt 3 HDD-t (tele vannak adattal,fényképpel) ?[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
válasz quailstorm #53235 üzenetére
persze persze úgy értettem , előtte lementek mindent hátha nem jön össze, köszi
-
LK
addikt
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy alaplap,proci csere után működhet-e a Sysprep parancs használata? Ezen a módon? [link] Előre is köszi.
-
LK
addikt
Sziasztok!
Ilyen asrock alaplapom van.
Van már ssd-m de nekem kicsi. Tennék bele m-sata ssd kártyát. Ebbe belemegy szerintetek ? Látok foglalatot hozzá,de a gépösszeszerelősdiből 4 éve kiestem.
Véleményeket,segítséget kérnék. KösziJa,és oprendszert tennék rá( win7/ 64)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI H81M-E33 Alaplap H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock B450M Pro4-F alaplap, használt
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Gigabyte 4.gen i7-es félkonfig! fejlesztés miatt, eladó! FoxPost ON! Alkuképes!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest