Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipike19
tag
válasz
Sztyepadzso #73857 üzenetére
Beraktam a VGA-t a felső X16 slot-ba, korábban már próbáltam, akkor nem adott képet.
És most sem ad.
X8 nincs, csak a BIOS-ban lehet X8 mode-ra állítani 1 Slot-ot.
Viszont kipróbáltam még valamit, és visszatettem egy régebbi BIOS verziót, így felment a driver, a VGA-ra, de az SSD érdekes mód automata módban hagyva a BIOS-t PCI-E Gen 2 módban fut. Visszaraktam kézileg Gen 3- ba, így viszont nem indult, szóval kezdek alaplaphibára gyanakodni.
Egyébként jepenpeg fent van a kártya, lent az SSD, mert a felsőben egyeltalán nem is működik.
Sata SSD-nél Gen 2 módban is gyorsabb, szóval jobb ötlet híján egyenlőre így hagyom.
Később csereprocesszorral megpróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Steam Deck
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS P5GC-MX/1333 + proci + ram
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest