- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
Raysen623 #285 üzenetére
"Szóval az abszolút ki van zárva, hogy jobb az Apple ajánlata mint a Google-é? "
Ilyet nem mondtam. Pont azt mondtam vannak sokan akiknek jobb választás. Olvass vissza.
Idézet az egyik hozzászólásomból [link]
Szerk: a BMW-s példa jó. Ott is létezik ez a jelenség. nem véletlen a rengeteg BMW-s poén,és mém.
"Mindemellett van egy csomó normális apple felhasználó, akik valóban azért használják, mert ez a legmegfelelőbb a számukra.
De a jelenség létezik.
Nekem ezzel a mentalitással, és az általa okozott a jelenséggel van problémám." -
Ricardo
titán
válasz
Raysen623 #273 üzenetére
Nekem személy szerint mindig gondom volt a filozófiájukkal.
A törvényhozók meg szerintem azért nem lépnek amíg kicsi a cég, mert egy kis cégnek lehet akármilyen gondolkodása, nincs piactorzító hatása. Egy milliárdos cég, ilyen mentalitással, meg erősen torzító hatású.
A google piactorzítása, szerintem közel sincs akkora, mint az Apple esetében. Bár ők sem szeretetszolgálat, de jelentős eltérések vannak.
Eleve fragmentált. Rengeteg gyártó rengeteg féle képpen módósítja a saját arculata szerint.
Maga az alap android, meg nyílt forráskódú(de majd kijavítanak, ha tévedek), és még rengeteg más eltérés is van a két nagy cég között.
A matrica autóra pakolgatása, meg nem indok, hanem tünet. Pont az Apple által képviselt "kiváltságos vagyok" mert almás eszközöm van életérzés tünete.
Ebben is eltér a két nagy cég. Ezért sincsenek droid matricák nagyobb számban. az autókon.
Persze ez egy saját vélemény, amivel lesznek akik egyetértenek, és lesznek akik nem."Árakon meg lehet mérgelődni, de amíg megveszik addig megy fel az ár is. Én mondjuk már nem veszek újonnan, mert még az alap verzió is drága egy telefonért. Ugyanez igaz a Samsungnál is, vagy a Sony-nál. Akkor oszlassuk már fel őket is ha lehet, hátha akkor mind jobban járunk."
Az, hogy ezeket a cégeket nem akarják szétkapni, pont azt bizonyítja, hogy (bár a cím ezt sugallja), nem szimplán a magas ár a probléma.
Az ár felhajtásának ténye más kérdés, a konkurencia ellehetetlenítése (illetve az erre tett erőfeszítések), a már említett piactorzító hatás........
Ezek már inkább.
Ha szimplán a magas ár gond lenne, akkor nem léteznének luxus márkák.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Viccrovat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Honda topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest