- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Régen fos volt a VLC, akkoriban főleg KMPlayert használtam CoreAVC kodekpakkal a 10 bites anyagokhoz (2,4 GHz-es Cerka + 512 MB RAM + Radeon 9200-vel is hibátlanul néztem vele korrekt bitrátájú, 720p-s BD RIP-eket), de az utóbbi pár évben teljesen jó. Mindent visz, minden működik, egyszerre csomó instance lehet nyitva, szóval részemről maradhat.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Mert mondjuk internetezéshez/filmezéshez nem szeretnék okos telefont, vagy tablet-et használni? Szóval nekem kell a min. 22-24"-os kijelző"
Nem okostelefon, nem tablet, köthető rá monitor, TV, billentyűzet, egér. Nem kell operációs rendszert cserélni, és fillérekért utánad dobják. Plusz van egy nem rossz Blu-ray lejátszód, és audio CD-ket is tudsz vele hallgatni. Ha kicsit több lé van, akkor mehet a PS4.
Te akartál alternatívát.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A Prónál sem?
---------------------------------------------------------------
(#43) CPT.Pirk: "Az IrfanView miatt nem kell aggódnod, az mindig is ment faszán wine-vel."
Yusss! Legjobb képnézegető/lájtos képmanipuláló ever. 18+ éve csak ez.
---------------------------------------------------------------
(#44) Zotya84: A cikkben a linkek elég halottak voltak, rákerestem magam, de igen, nekem is sok óra volt, mire levánszorgott. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Az lehet, de például az általam használt szoftverekkel egy instabil kínszenvedés volt, így a 10 beéréséig 7-et használtam, minden különösebb probléma nélkül.
A 10 installációm idén 5 éves, volt már alatta konfigcsere is (alaplapot beleértve), és teljesen jó, ráadásul az ingyenes verzió. Azóta már vettem hozzá két lincencet is (egy Home, egy Pro), de nem volt erőm küzdeni az újratelepítéssel, mert amúgy mindenhez hozzáférek, ami kell, a(z ideiglenesen) eltüntethető vízjelet is rég megszoktam. Az LTSC-ig még kihúzom vele.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Szerintem ősszel és is veszek majd egy licencet, aztán 2029-ig Win 10. A telepítő ISO-t már leszedtem.
Utána meg valszeg. Linux Mint, Cinnamon GUI-val, a nélkülözhetetlen programokhoz (pl. IrfanView – szerencsére DSDA-Doomból van Linux build) meg WINE, de nem siettetem a dolgot; 30 éve Windows-only user. A DOS-os előélet itt irreleváns.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Azért ezt itt hagyom, ha valaki tovább maradna Win 10-en.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest