- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
válasz
King Unique #111 üzenetére
Mindenesetre "nem hajt a tatár", most még nem indokolt a váltás a részemről.
De kössz a leírást és a linkeket.
El is mentettem a postodat. -
válasz
King Unique #37 üzenetére
Ezt én is meg szoktam kérdezni, hogy a LTSC mennyire szerezhető be magánszemélynek legálisan, mármint amit a MS is elismer
Az egy dolog, hogy veszel warez licencet.
@hapakj : Amikor a bugok hibákat okoznak, akkor az is
Amúgy az Android verziók ilyen 6 évig támogatottak, pl. Pixelen. Az egy másik dolog, hogy a telefongyártókon múlik, hogy meddig adják tovább a patcheket; a Samsung most emelt 4 évre középkategóriában. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
King Unique #37 üzenetére
Elég izzadtságszagú az a say no cikk... Azt mondja nincs support a Store-hoz... Aztán mégis egy pár soros PS parancs után már van is Store... Hagyjuk már.
Egyszerűen megfogalmazva nekik nem üzlet, ha a bloat meg AI vackok mentes Windowst szeretnéd használni...Synthwave: csak melóban használok Wint. Az IrfanView miatt nem kell aggódnod, az mindig is ment faszán wine-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 13" 2020 16GB RAM 512GB SSD
- Eladó Használt Steam Deck OLED 1 TB
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest