- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tasunkó
őstag
vigyázz, mert 2 percenként már csak 1500 után jöhetett háború, kb. azóta van óra. Addig csak napkeltekor, napnyugtakor, vagy délidőben. Annyi idő alatt meg is gondolhatták magukat és hazamentek. Persze sok fantasztikus vívmány van, amit a feltalálóik minden igyekezete ellenére is sikerül rosszra használni.
#30 Attila0 rám ezek nem vonatkoznak, nem is nagyon akarok megérteni senkit, akire igen. Melóban is azt rajzolgattam, ha tehettem, mit fogok csinálni ha kiszabadulok, és ismerek olyakat akik szintén, persze olyakat is akik nem, de ott szerintem a tanult tájékozatlanság, meg mindenféle civilizációs szokásbetegségek a gátjai, könnyen lehet hogy ez nem természetes.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az NVIDIA vezérigazgatója azt mondja: az AI 5 éven belül minden tesztet megold, amit egy ember. Kijelentette azt is, hogy több chipgyár kell.
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest