- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levi_D
csendes tag
Aki tudja, mit csinál, sokkal jobb videót tud csinálni Samsunggal vagy Vivóval. Nekem mindegyik telefon megvan, így én tapasztalatból írok. Sajnos legtöbb videós csak berakja a teljesen automata módba a gyári alap (alacsony bitrátás tömörített) videóbeállításokkal és úgy lő valami teljesen jellegtelen videót.
-
Levi_D
csendes tag
Normál videó módbam tényleg hányadék a samsung videója, viszont PRO módban levesz minden élesítést, meg effektet róla, és a bitráta is sokkal magasabb, így egy tűéles de nem élesített, teljes mértékben zajmentes videót kapunk, max a dinamikatartomány lesz kissebb de arra ott a LOG. Ezt már bemutattam többször is videóban, PRO módban könnyedén veri az iPhone-t, amíg normál módban undoritó. VIVO jobb éjszaka, és a zoom kamerája sem evilági, nyugodtan lehet használni éjszakai is videózni a zoom kamerát, nagyon durva telefon, samsung kb 5 évvel, iPhone pedig vagy 10 évvel van lemaradva.
-
Levi_D
csendes tag
válasz
csakany2001 #1 üzenetére
Vivo X200 Pro és S24 Ultra van, családban iPhone 16 Pro is van. Összehasonlítottam, és a Samsung alapból jobb és élesebb videókat készít, PRO videó módban pedig teljesen lehagyja a Samsung és a Vivo az iPhone-t. Egyáltalán nem értem, hogy nem látják ezt a videósok. Valószínűleg nem magas bitrátával és egyéb android specifikus funkciókkal nézik? És nem csak napsütésben volt a Vivo és a Samsung jobb, gyertyafény mellett, sötét szobában, születésnap közben is; főleg a zoom kamerák ég és föld, az iPhone undorítóan nézett ki. Aki komolyan akar videózni az a Samsungal és Vivoval sokkal jobban jár.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Képekkel és videóval győzködi a népet a Vivo, hogy jobb kameratelefonja van.
- Ford topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel találgatós topik
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest