- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegedus001
aktív tag
válasz
Stauffenberg #32 üzenetére
A jacket egy fojtogatással összehasonlítani remek, mármint az egyik szükséges amásik nem
A fejhallhgató vs. TWS - Nálam nem a stúdió fejhallgatót váltja kis egy TWS füles, hanem a madzagos füleseket, amiket napi szinten használtam anno, meg is döglöttek/törtek elég gyorsan. Ezzel szemben a TWS sokkal jobban bírja. Edzés közben sem zavaró
A rendes fejhallgatókat én sem váltanám ki egy semmirekellő TWS-el, nem ugyan az a kategória. Ellenben a TWS fejhallhatókkal, de szerintem azok sem hallnak meg 3-4 év után. Nameg, egy csomót tudsz vezetékesen is használni nem csak TWS üzemmódban.
-
válasz
Stauffenberg #32 üzenetére
+1 a vízállóságra amúgy. Az LG V40-em többször is vízbe esett, van hogy direkt víz alatt fotóztam vele, semmilyen beázás nem érte, szemben az iPhone-nal, aminek egy heves esőzés után beszart a face ID-je, és azóta sem működik, mert letiltotta magát. Ezért megérte elhagyni a jack portot, Apple
Új hozzászólás Aktív témák
ma Úgy tűnik, hogy konkurenciát kapott a Rejoy, ami végső soron mindenkinek jó, de főleg az iPhone-t kereső ügyfeleknek.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest