Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NY_A
őstag
válasz
Elit3Zotya #1498 üzenetére
Azért nem annyira drámai a helyzet mint ahogy azt páran beállítják. Inkább túlreagált. A végén még az lesz, hogy fekete-fehér kijelző van a 24-ben.
-
NY_A
őstag
A kijelző témához.
Amikor beüzemeltem nekem is az volt az első benyomásom, hogy mintha nem lennének olyan élénkek a színek. Aztán egymás mellé tettem a két telefont, felhúztam azonos fényerőre és nem vettem észre különbséget. De akkor ezek szerint ez tényleg fent áll. Már 5 napja használom a telefont, eszembe sem jutott, hogy "fakó" lenne, de szerintem már aznap megszoktam. De nincs ezzel semmi baj, a Samsung amúgy is mindig túlszaturált, szerintem még most is.
Erről a "fakó" kijelzőről az jut eszembe mikor a bátyámnak adtam a 21 Ultrát. Kérdezem másnap na milyen a cucc? Erre Ő, nagyon jó, nagyon tetszik, de a kijelzője nem az igazi. Nem értettem mi a baja vele. Aztán kiderült, hogy az a baj, hogy túlságosan is erős színekkel dolgozik a telefon még úgy is, hogy levette természetesre. De két nap után semmi baja nem volt vele.
Ez lesz ezzel is. Én azonnal túltettem magam rajta, a szenzitívebb emberek meg majd két nap múlva. A teátrálisabbak meg véres kardként tudják hordani. -
NY_A
őstag
Ha valaki jártában keltében találkozna megbízható helyről rendelhető Tactical aramid tokkal 24U-ra, akkor az jelezze már legyem szíves mert egyelőre sehol sem találtam. Pedig létezik, a Tactical oldalán fent van csak onnan nem lehet rendelni. Szlovák oldalon találtam 35 euróért, de onnan nem mertem rendelni.
-
NY_A
őstag
Nekem az a bajom ezekkel a kamera tesztekkel, hogy megnézel egyet abban az Ultra a jobb, megnézel egy másikat abban az iPhone, megnézel egy harmadikat abban meg valamelyik kínai mobil. Aztán döntsd el mit akarsz.
-
NY_A
őstag
Tisztában vagyok vele, hogy nem minden chip egyforma. Már több mint 20 éve építek gépeket, ezt magam is többször megtapasztaltam. Csak az, hogy mert valami általunk nem ismert logisztikai vagy szerződési kapcsolat miatt a Telekom pár nappal hamarabb szállítja le a telefonokat azt jelentené, hogy valószínűleg selejtesek ezek az eszközök erősen vicc kategória.
De nem akarok vitázni veled, elfogadom az érveidet. Csak nem értek vele egyet. Világbéke. -
NY_A
őstag
válasz
Energie X #964 üzenetére
Ami az én szubjektív tapasztalatom.
Rég volt már ilyen, hogy egy új telefont egész hétvégén szinte le sem raktam. Jó érzés használni, minden úgy működik ahogy kell, nem találkoztam szoftveres anomáliával, melegedéssel, bármilyen hibával. Egy ilyen telefonnak így kell startolnia. Nagyon szerettem a 23U-t, (akinek annyi a keret az most vegyen egyet mert nagyon jó árak vannak aprón) de ez nagyon sok dologban rá tudott tenni még egy kicsit. Mikor szeretsz valamit, de az még jobb lesz, az elég jó érzés.
Fogásra stabilabb. Tokkal és anélkül is. Feleségem azt mondta vastagabb mint a régi, mert a tok feljebb jön a szélén a kerekítés hiánya miatt, és igy más a fogás érzet. A sík kijelző számomra használhatóbbá tette a telefont. A hajlítás miatt volt néha gondom a kijelöléssel. Úgy összességében egy jól egybenlévő mobil érzetét kelti. -
NY_A
őstag
válasz
Kamarásss #800 üzenetére
Én a 0. másodperctől üvegfóliával használom így magáról a szűz kijelzőről nem tudok érdemi információt közölni. Most így fóliával használva mattnak semmiképpen sem mondanám. Ami átköltözéskor feltűnt, hogy a színek mintha egy hangyányit kevésbé lennének túlszaturálva. De ennyi.
-
NY_A
őstag
válasz
gainwardgs #744 üzenetére
Latom, hogy van GPU teszt Vulkannal is. Az is kell?
-
NY_A
őstag
válasz
gainwardgs #722 üzenetére
Tessék.
-
NY_A
őstag
Akit esetleg érdekel. Vettem a 24U-ra AlzaGuard Elite üvegfóliát. Hibátlan, nagyon jó minőségű. Könnyű felrakni, miután finoman feltettem tudtam még rajta igazítani. Aztán mintán precízen beállítottam rányomtam egyet, és szépen rászívta magát a kijelzőre. Spigen Liquid Air tokkal jó párost alkotnak. Az ujjlenyomat tökéletesen működik vele. Merem ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Abból lehet tudni, hogy az új modellről van szó, hogy kevésbé csillog. De azért változott más is.
- Bitcoin topic
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Politika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest