- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
finest
addikt
válasz
bolcsodal #541 üzenetére
Ez nekem már magas. Ti boeinggel együtt gyakoroltatok vagy mi van?
Olyanra gondoltál-e már, h a haverod Winfos telepítő CD-je vírusos? Esetleg előre letölthetnéd a SP2-t. Nekem is volt ULI chipes gépem, azon is Avast futott, nem kapott el semmit, meg nem is kékhalálozott. Az ULI chipes alplapodhoz a SATA driver kellett volna már első körben is, nem BIOS frissítés, de megoldottad.
Az ultra érzékenységről annyit, h telepíts Win98-at, az állítólag rettentő ellenálló, mert már nem írnak rá vírusokat. Minden hülye XP SP1-et használ!
Bolcsodal, ez egy e-bay account?
[Szerkesztve] -
finest
addikt
válasz
bolcsodal #533 üzenetére
Az érdekesség kedvéért próbáld ki a windowsupdate.com-ot a legközelebb, magyar Winfost is frissít ám.
Nekem nem visít az Avast, ha lekapcsolom a Comodot. Van egy olyan sanda gyanúm, h a Te vírusaid úgy vannak, mint a Világok harcában a tripodok, beásva a gépedbe.
[Szerkesztve] -
Boeing 737
senior tag
válasz
bolcsodal #529 üzenetére
Érdekes nekem 3 éves szakaszos használat alatt mindig bírt valamit kezdeni a férgekkel.
Olyan hülye meg nem vagyok hogy fal nélkül használjam a gépet bár előfordult hogy nem indult a fal és mivel nem én indítottam a gépet fel se tűnt senkinek és láss csodát kb félnapig egyedül volt az avast és egy darab vírus se jött be.avast!
[Szerkesztve] -
Boeing 737
senior tag
válasz
bolcsodal #527 üzenetére
Igen tudjuk szerinted............... Még jó hogy nagyon sok más embernek más a véleménye.
Egyébként én még véletlenül se neteznék tűzfalnélkül. avast!
Attól hogy te elbénázol dolgokat..... még nem az ingyenes cuccokat kéne lehűzni.
Amúgy a vírus felismerési képességet nem torzították a Home-ba sem. Szal annak semmi köze az ingyenességhez.
[Szerkesztve] -
Boeing 737
senior tag
válasz
bolcsodal #523 üzenetére
Ahogy látom elgurult a gyógyszered.
Nekem te nem hiszem hogy ezt magyaráztad mivel 2 éve is reg kellett ahoz hogy bemehessek ergó nem is nézegettem soha.
Még mindig nem értem a hisztidet. Na meg azt se mér pont azt a hsz-t hoztad fel.
Amúgy nem te montad hanem más hogy azzal foglalkozzak hogy átment a teszten és kész.
[Szerkesztve] -
Boeing 737
senior tag
válasz
bolcsodal #511 üzenetére
A lassúságát mindenki ismeri ezt hiába hozod fel tisztába van vele mindenki szvsz legalább mindent átnéz a kaspersky 4ésfélóráig keresett az avast 2 alatt elintézte a gépem szal ez se nagyon hozható fel hogy lassú. Mégis honnan veszed hogy keveset talál
Nálam nem keveset ismert fel.... Az meg hogy nem írtja ki szerintem az ingyenessége miatt van bár olyat is hallottam hogy írtani is tud lényegtelen felismeri és kitőrli.
-
Boeing 737
senior tag
válasz
bolcsodal #500 üzenetére
Ha nem ért hozzá és csak mondjuk bekapcsolni tudja a gépet akkor neki nem csak ennyí... Mondta is hogy a lánya rakta fel. (talán mert neki tetszik
)
Itt azzal van a baj hogy elkezd szemetezni egy nem kevesek által használt többszörös dijnyertes programot mer szerinte zaklatja stb....
Megjegyzem a konkrét okait a nem tetszésnek még mindg nem tudjuk.
[Szerkesztve] -
Zolee_70
senior tag
válasz
bolcsodal #422 üzenetére
Valóban nem minden profilban voltak egyformák a beállítások, de ezt a winnek tudnia kéne. A monyitor kikapcs után is lejátszódik az eset, úgy is, ha a usernak nincs jelszava! Ennek ellenére kéri, természetesen bármit beírhatsz, nem fogadja el.
Most kikapcsoltam mindent (jelszó, képernyőkíméló, monitor kikapcsolás), így nincs gond, de ez nem egy normális beállítás.
Tegnap lefuttattam egy teljes rendszertesztet (alaposat) az Avast-al, egy virnyákot, és egy trójait talált, a virnyákot karanténba zártam, a trójait meg letöröltem. Hogy van-e összefüggés, nemtudom.
Azért is érdekes ez, mert Avast telepítésekor szintén volt teljes rendszerteszt, és azóta folyamatosan be van kapcsolva, kvázi az Avast engedte be őket.
Üdv: -
Boeing 737
senior tag
válasz
bolcsodal #369 üzenetére
Én nem ilyen tesztek alapján választok hanám a saját tapasztalataim alapján...
Talált egy trójait az avast! után? és akkor mi van? akkor még nem kell leszedni ezért kell néha más adatbázissal is átnézetni a gépet.
Nekem a nod32 is talált az avast! után és ez fordítva is megesett hogy az avast! talált trójait a nod után -
rhen
senior tag
válasz
bolcsodal #369 üzenetére
Elhiszem, hogy az avira antivir gyorsabb, viszont funkciószegényebb, mint az Avast. Bár ha vki csak híreket olvas a neten, és e-mail-ezik, annak tökéletes lehet, de aki aktívan használ p2p programokat v netán warez dolgokat töltöget akkor előfordulhat, h nem elég az avira. De lehet rosszul látom.
-
Boeing 737
senior tag
válasz
bolcsodal #364 üzenetére
Azt mondtam hogy tedd hozzá hogy a te tapasztalatod és nem ez az általánnos vélemény.....
semmi mást.
Én mikor a nod32 hátrányait sorolom mindig oda írom hogy ez az én véleményem mint nem szakemberé te ezt az előbbi hsz-edbe nem tetted és sokakat elbizonytalaníthatsz.ű
az pedig a szekemberek szerint nem jó ha jobra balra pakolgatjuk a külömböző vírusírtókat.
[Szerkesztve] -
Boeing 737
senior tag
válasz
bolcsodal #361 üzenetére
Akkor tedd hozzá kérlek hogy a te véleményed.
Mint láthatod van akit én vettem rá az avast használatára és nem kéne elbizonytalanítani őket.
plussz nekem szakik mondták hogy otthoni gépre bőven jó az avast is.
az hogy neked rosz tapasztalatod volt vele 1 eset.
[Szerkesztve] -
dokar
addikt
válasz
bolcsodal #260 üzenetére
Mellesleg a Home licensz 14 hónapig tart, utána újra regisztrálni kell.
Jaja, de nekem már nagyon régóta meg van az Avast-om, anno akkoriban ''történt'' vmi, amit most nem említenék (pontosan már nem is nagyon tudom), mert nem férne össze a fórum alapelveivel; azóta ''hiába'' frissítgeti magát össze-vissza a progi, a licensz nem jár le. De sztem a Home se lehet rossz. -
Avast
tag
válasz
bolcsodal #256 üzenetére
Használj avastot. A teszt eredményeivel nem érdemes görcsölni. Több megbízható ember monta nekem is hogy ne törődjek az eredményekkel mert kituggya kinek milyen érdeke fűzödik pölö a virusbulletin-hez. Vagy pedig ha mindenképp az erredményekre adsz használd a nod-ot az majnem mindig vezet.
[Szerkesztve] -
Avast
tag
válasz
bolcsodal #249 üzenetére
nod-ot kellet volna próbálnod. A nagy tesztelős barátaitok szerint az magasan verhetetlen.
Amúgy nálam 2.5 óráig keres de nem azt nézem meddig tart egy scan. 3-4 hetente kibírja az ember.
Egyébként egyik sem tökéletes. más ismerősömnek meg nod nemtalált semmit majd utánna az avast igen....kakukk.
[Szerkesztve] -
-
Avast
tag
válasz
bolcsodal #238 üzenetére
Ha ilyenek alapján itélsz úgy kell neked!!!! Sztem inkább olvassd el a fórumban a tapasztalaítokat.
Én már rég nem törődök az ilyen oldalakkal. Bármeik vírnya írtó cég pénzelheti őket.
(Nem mellesleg megsúgom neked hogy az ingyenes írtók között az Avast! a legjobb. Ezt nem én találtam ki hanem több helyen olvastam. )
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Autós topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kerékpársportok
- Milyen videókártyát?
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest