- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- iPhone topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
tomcsi23 #3470 üzenetére
Na igen. 2x75-80km volt a táv, de oda-vissza kb 4-5 ilyen autós volt, akiket feltartották a sort, vonatoztunk egy ideig, aztán szépen mindenki elment mellettük.
Engem is szopattak már úgy, hogy mikor melléérek előzésnél akkor kezdi tolni neki.
Bár azért a legtöbb esetben nem adok rá lehetőséget nekik... Sosem a másik seggéből előzők hanem jóval mögötte. Felgyorsítok olyan 20-30-40-nel gyorsabbra aztán még mögötte kimegyek balra és akkor jöhet a rendes gázadás. Így általában mikor már mellette vagyok szintekkel gyorsabban haladok.
Szal csak akkor tudnak így megszopatni ha direktbe figyelik mikor előzők... de még így is előfordul néha.Nem, semmi hibát nem dobott. Szinte biztos vagyok benne, hogy gyújtás. Mert mikor elhoztam az autót, az idióta kozmetika brigád telenyomta a motorteret vízzel. De olyan szinten, hogy két gyertya is nyakig állt a vízben. Alig tudtam hazajönni az ilyen kihagyások miatt! Aztán otthon kitisztítottuk a gyertyákat és azóta okés.
Kivéve ezt a néhány ilyen alkalmat. És a tünetek ugyanazok. Ja és akkor dobott hibát! Mert az tényleg durva volt, de most nem. Majd megnézetem, csak fogalmam sincs kinél hogyan stb...Ez a nyikorgás dolog engem is érdekelne. Mert észrevettem, hogy ha jobbra kanyarodok nálam is nyikorog a jobb első kerék. Van hogy elég durván hangosan, vagy hogy semennyire se hallani. Úgyhogy futóműveshez is akarom vinni...
Az a bajom, hogy az az ember aki apám Mondeoját szervizeli, ő megbízható, korrekt meg minden, viszont nem Fordos. Megane szervízből ment át maszekba. És futóművet se tud állítani... Aztán van egy futóműves fazon, aki ahhoz ért, de pl a gyújtás vagy elektronikai részhez nem...
Egyébként lehet csak gyertyákat kéne cserélni vagy megnézni a szigetelést nem-e húz át valahol...
Most egy olyan ismerőst kajtatunk, aki már a 90-es évek elején is hivatalos Ford szerviz volt... hátha még dolgozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest