Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bci22
csendes tag
válasz
tomazin #15209 üzenetére
Olyan helyzetek miatt gondoltam hasznosnak, hogy pl. ha feljelentést kapok egy kedves utastól valami kamu indokkal, akkor azt egy kamerafelvétellel lazán tudom is igazolni, hogy nem úgy történt, ahogy ő állítja. Egyéb hasonló okokból sem árthat szerintem, ha van visszamenőlegesen több felvétel. De adja az ég, hogy sose legyen szükségem arra, hogy bármit is bizonyítanom kelljen.
És ha már úgyis veszek kártyát, gondoltam azt a kis pluszt már megéri a 2x akkora tárhely.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest