- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Köszönöm srácok, úgy néz ki meg is javult a kicsike, azért azt hiszem majd lassan elviszem egy ilyen karbantartásos mókára, ahol kicseréltetek mindent rajta, ami kopó alkatrész
-
bandi0000
nagyúr
Na megvettem az új pipacsövet, itt akkor mit zsírozzak? Mind a 4 o gyűrűt? a Gyári zsír jó lehet hozzá?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
MegalodonS #9874 üzenetére
Jó azért nehogy azt higyjétek, hogy nem iszunk kv-t
Mellette még ott van a szarvasi, azzal is elfogy 1 főzés 1 nap alatt, ez csak kiegészítő
-
bandi0000
nagyúr
Köszi, mivel nem nagy összeg, lehet cserélem az egészet, meg majd berendelek egy tömítés szettet a jövőre nézve
Amúgy 2 éves a gép, 2 hét gari még van rá, de nem hiszem, hogy érdemes megfuttatni, mire eljut emaghoz aztán a szervízbe egy hónap lesz
Remélem a kecsói boltba van készleten, bár kétlem, mertha mégse csak ez a baj, akkor még gariztatni tudnám
-
bandi0000
nagyúr
Ezt a pipacsövet ki kell cserélni, vagy elég lenne csak a tömítéseket?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #9859 üzenetére
Hmm, akkor kiszenvedem a garit, legalàbb nem képzeltem be a hibát... Remélem nem akarják majd ràm verni
-
bandi0000
nagyúr
Basszus, most, hogy írjátok, nekem is az lesz a bajom, így néz ki jelenleg:
Ezt lehet javítani házilag, gari vesztés nélkül? Mert lehet nem küldeném el ez miatt...
Am mi okozhatta ezt? Most lesz csak 1 éves a gép
-
bandi0000
nagyúr
Köszönöm, a tömítés jól zár azt már néztem
Ki és be kapcsolásnál néha néha keveslem a vizet az tény, ma meg ugye ott sem jött
Vízkőtelenítésre én is gondoltam, csak vennem kell tablettàt, de a gép ugye nem szólt miatta
Ami fura, de lehet csak véletlen, hogy darált kv főzésekor normálisan jött a víz, de megnézem a javasoltakat
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok,
Van egy Philips latte go 4300 kv főzőm, a problémàm a következő:
Pár napja mintha kevesebb kv-t adna, illetve ma már nem is adott többszöri főzésre sem, ekkor kitakarítottam, elindítottam egy tisztítást, a kv olajos tablettàval, és először semmi víz nem jött ki a kifolyóból, hanem a tálcába ürítette, ez már gyanús volt...másodszorra már lefolyatta jól, de ezutàn se adott ki kv-t, párszori próbàlkozás után sikerült neki, de mintha kevesebbet is adna
A kifolyót még szétszedtem, de nem volt eldugulva
Minden karbantartás megvolt rajta időben, szerintetek mi lehet a baja? Szerencsére még garis, de nem akarom potyára elküldeni
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Van egy Philips lattego 5400 kb 3 hónapos gép, és elkezdett olyat csinálni, hogy jelez, hogy ürítsem ki a tálcát, de negyedig sincs benne kv zacc illetve a csöpögtető tálca is üres szinte, illetve a másik, hogy random módon jelez pl főzés után, hogy helyezzem vissza a tálcát. Mitől lehet ez? Az biztos, hogy nem túl stabil helyen van, és lehet, rezeg az egész gép egy kicsit, ezáltal talán a tálca elmozdul egy picit. Viszont az első részét nem értem, talán tisztítás közben valami érzékelőt összekoszolhattam, de azt se láttam, hogy hogyan érzékeli ez ezeket.
-
bandi0000
nagyúr
Na megjött nekem is a philips, espressot próbáltam, nem tudom eldönteni, hogy gyengébb, erősebb mint a szarvasi, erősnek tűnik, de ami nekem fura, hogy talàn ugyan az a kv fajta, viszont ezt kis cukorral megtudom inni, míg a szarvasiba mindig tejet raktam, és mêg úgyse volt kifejezetten finom
Szerintetek a gépnek àrt ha a spàjzban van? Télen is sokszor nyitva van az ablak, gyors lehülés miatt gondolom nem tenne neki jót
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Kicsit tanácstalan vagyok automata kv főző vásárlása kapcsán, így a "BF" idején sikerült rendelni az Emagtól egy [EP2232]-őt, viszont most láttam, hogy van egy [EP3242/60] is, ahol több a lehetőség, de leginkább a tejhab mennyiségének állítása fogott meg, illetbe közbe szembejött a [EP4343] is, ahol van egy kijelző, meg talán mégtöbb előre beállított program?
Szívem szerint a legolcsóbbat venném, viszont tény, hogy ha én szabályozhatom a tejhabot, akkor több lehetőség van benne nem? Mert akkor előre beállított program nélkül is tudnék csinálni latte-t pl?
Teljesen amatőr vagyok a témában, eddig egy szarvasit használtunk, viszont edesanyám van teljesen oda ezekért a latte és társai cuccokért. Én meg úgy vagyok vele, ha mindenképp ilyen, akkor olyat akarok aminél automata a tejhabosítás is, tehát ne a kézi gőzőléses módszer legyen.
Ezek a philipsek mennyire ajánlottak? Vagy van más hasonló árban, ami jobb vétel lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Villanyszerelés
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- RAM topik
- További aktív témák...
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Corsair TC100 RELAXED gamer szék jóformán új
- Olcsóbb lett! Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest