- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apholyon
aktív tag
-
apholyon
aktív tag
válasz
Skynet258 #10080 üzenetére
Szia!
Érdeklődnék majd, hogy mik a tapasztalatok az új géppel. Én jelenleg Cafissimo kapszulásat használok (anno, mikor vettem, csak elvétve ittam itthon 1-2 kávét, de évek óta napi 2 megy rajta). Bent az irodában komolyabb automata van, szerettem mindig is, de nem volt akkora nagy plusz számomra (igaz, gagyibb kávéval).
Ellenben most nézegettem anyumnak gépet és ahogy számolgattam, 1-2 év alatt behozná az árát itthonra is az automata (igaz én fele ennyiért nézegettem...).
Kapszula akciósan 100 Ft., anélkül 130 Ft. darabja... utóbbival számolva az havi ~8k. Ha egy kilós szemessel elvagyok 2 hónapig, akkor az ~2.5-3k / hó. Évente 60k megtakarítás, csak a kávén...Bárki más véleményét is szívesen veszem!
Előre is köszönöm!
-
FőDudu
veterán
válasz
Skynet258 #10080 üzenetére
Kremes izt kedvelokent en az also polcos Lavazza Crema e Gusto verziokat szeretem.
Ahogy latom van 8 es 9 erossegu is - attol fugg erosen szereted-e.A Lavazza Rossa is jo, illetve az 5600-as Lavazza Crema Classico.
A fekete zacskos Vergnano is jo kave.Legalabbis en ezeket kostoltam es lattenak mind jo volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest