-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
Köszi srácok, akkor a vízkő pipa.
Tersocleant én Expolygonban vettem, de itt is megtaláltam: [link]
Automatához nem írja, inkább ezt: [link]
Na most nem tudom, csak sejtem, hogy az összetétele valószínűleg ugyanaz. De nyilván sokkal egyszerűbb a tablettát bedobni az őrölt kávé nyílásba tisztÍtáskor, mint a port bejuttatni oda, lehet azért nem írja a port automatához. Mindenesetre nekem most csak ez van itthon, úgyhogy holnap megpróbálom (azért még kicsit körüljárom a témát addig) -
Kickass
őstag
A tejtartályosok egy kicsit kívül esnek már a fájdalom küszöbön már ami az árat illeti. De lehet hosszabb távon jobb megoldás, bár eddig a tejhabosító se okozott gondot, így a gőzfúvóka se jelentene problémát.
Hely nem gond, ezek még bőven el fognak férni.arcsin: köszi a tippet, de plusz egy dolgot nem szeretnénk már a konyhába akkor inkább valami all in one megoldás.
-
arcsin
senior tag
A gőzölésre anyám is rá volt b.zulva egészen addig ameddig nem kapott egy indukciós tejhabosítót.
Ezzel lehet hideg/meleg habot is.
Nálunk is egy ilyen van a Tchibo Esperto Caffe mellé. -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Welock Touch 51
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Quadro FX 570 eladó
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged